Berg Hageservice – klare for vinteren og masse snørydding!

Berg Hageservice – klare for vinteren og masse snørydding!

Berg Hageservice – klare for vinteren og masse snørydding! 2048 1100 Geir Daasvatn

Vinteren er for alvor i anmarsj virker det som. Da passer det bra at vi har hatt en liten prat med Joakim Berg som driver Berg Hageservice. Det er en offensiv kar full av pågangsmot som møter oss!

– Det har vært et godt år for Berg Hagesevice. Selskapet sin kundekrets vokser. Dette gjør jo at jeg kan investerer litt mer for fremtiden, og har stadig mer arbeid til de ansatte. Vi får mange kunder på grunn av vår store fleksibilitet. Vi strekker oss langt for å etterkomme kundens behov, og har til dags dato ikke måtte si nei til noen jobber pga. terreng eller andre ting. Ingen jobb er for liten og ingen for stor, smiler Joakim.

Vinter og brøytetjenester

Joakim er en optimistisk ungdom med tro på heimbygda si. Foto: Geir Daasvatn

Selv om det heter Hageservice, satser Joakim for fullt på brøyting og snøryddingstjenester i vinter.

– Jeg har allerede inngått noen avtaler på manuell snørydding foran butikkene. Vi har mer kapasitet, og ønsker flere avtaler med forretninger som ønsker å slippe å bruke tid på snørydding. Det kan også være mer finrydding etter at brøytebilen har vært der. Vi tilbyr manuell snørydding med håndmakt, som sikrer et godt resultat for kundene. Dette er noe nytt som ingen av de andre aktørene tilbyr i dag. Vi garanterer snøfritt inngangsparti før åpningstid, understreker Joachim.

Det lages egne avtaler for arbeidet med bedriften, avhengig av størrelse og kundens ønske.

Berg Hageservice har mye brøyting sentralt på Evje og i Hornnes, men har altså også ledig kapasitet til å inngå flere avtaler med både private og bedrifter. Berg Hageservice har nytt utstyr som skal sørge for en effektiv brøyting for både store parkeringsplasser, tun og innkjørsler eller hva det enn måtte være behov for.

– Uansett hvilke type arbeid det er snakk om, er vi glade om folk tar kontakt. Vi har opparbeidet oss en god og variert kompetanse på mange type tjenester, og kan klare det meste, sier den entusiastiske og arbeidssomme unggutten.

 Du kan lese mer om Berg Hageservice og Joachim i bedriftsregisteret vårt eller i vår artikkel fra forrige gang vi traff ham.

 

Hei. Lurer du på noe?

Send
ei melding, så hører du fra oss!