Eikerapen Gjestegard: Samarbeid skal gi interesse og synlighet

Eikerapen Gjestegard: Samarbeid skal gi interesse og synlighet

Eikerapen Gjestegard: Samarbeid skal gi interesse og synlighet 724 410 Geir Daasvatn

Eikerapen Gjestegard skal virkelig pyntes til jul. Det er Kjell Rune Strømstad, selveste Julehusmannen, som skal stå for julebelysningen på uteområdet. Pynten innendørs er det fruen Ruth som har kontroll på. Forleden dag besøkte de Europris på Evje sammen med innehaver Elling Eikerapen for å begynne på jobben.

Leif Jørgen (t,v,) og Kjell Rune har hatt mange harde forhandlingsrunder. Men det virker som om de har kommet fram til en grei samarbeidsavtale også for jula 2018. Foto: Geir Daasvatn

Kjell Rune var ikke det minste i tvil om hvor han skulle gå for å komme i gang med dette. Europris Evje og Julehusmannen har hatt et godt samarbeid rundt julebelysning de siste årene.

– Jeg har jo pyntet med lys fra Europris i Julekrysset siden de åpnet på Evje. Butikken gir en helt utrolig service, og hjelper til med tilbud og sponsing. Det er alltid moro med Leif Jørgen og Veronica. De er engasjerte og veldig lette å få med på ting som er positive og, ja, det som er litt vilt. Det at OpplevEvje også vil være med er helt fantastisk, nærmest dirrer Kjell Rune.

Du vil kanskje også se filmen fra Julekrysset på VG.no

Julevarehuset i Setesdal

Det er spennende tider, innrømmer butikksjef Leif Jørgen Versland på Europris. Han forteller oss at det meste er plass i butikken.

– «Julevarehuset Setesdal» liker jeg klangen av! Jeg føler jo at jeg kan stå inne for det, smiler den offensive butikksjefen. Det nærmest vrimler med pynta garasjer, hytter, hus og uthus i hele regionen. Mange bruker heldigvis vårt utvalg, og jeg ser mye kjente varer oppover langs Riksvei 9.

Saken fortsetter under bildet

Kjell Rune (t.v.) og Ruth handler selvfølgelig inn til Julekrysset hos Leif Jørgen (i midten) på Europris Evje. Samarbeidet har pågått siden det aller første Julekrysset i 2011. Nå skal de også pynte opp Eikerapen Gjestegard med utstyr fra Europris. Foto: OpplevEvje

Gjestegarden er litt av et «utstillingsvindu»

Eikerapen Gjestegard sommerstid. Tenk dere dette vakre bygget, nydelig pyntet med julelys og snøfillene dalende stille ned fra himmelen. Det kan bli et uforglemmelig vintereventyr i fjellheimen i Åseral. Foto: Geir Daasvatn

Nå er Leif Jørgen i siget, og fortsetter:

– Prosjektet med Gjestegarden på Eikerapen er en veldig spennende mulighet for oss, og vi bidrar så god vi kan. Dette vil gi oss en veldig bra mulighet til å vise frem noen av våre varer. Vi var ikke vanskelige å be, da vi hørte om dette. Julehuset har vi samarbeidet med lenge, og vi vet hva Kjell Rune og Ruth kan få til. Eikerapen Gjestegard har en fantastisk flott fasade og gjennomført stil, i nydelige omgivelser. Jeg synes det er utrolig moro å få muligheten til å vise oss frem på det vakre hotellet.

Vi krysser gjerne grensene

Det er moro å se at det samarbeides på kryss og tvers av bransjer og kommunegrenser. Saken «Julehotellet i Åseral» er spennende, og siden vi alt følger både Europris Evje og Julehuset på Hornnes, blir det naturlig også for vårt lille apparat å flytte grenser.

Vi kommer tilbake med masse mer fra Julehuset, Europris og Eikerapen Gjestegard så snart vi har sett lyset!

 

 

 

 

Hei. Lurer du på noe?

Send
ei melding, så hører du fra oss!