Europris Evje er der det skjer!

Europris Evje er der det skjer!

Europris Evje er der det skjer! 2048 1067 Geir Daasvatn

Assisterende butikksjef Veronica Versland på Europris Evje var i full vigør på Julehotellet til Eikerapen Gjestegard da vi besøkte dem onsdag kveld. Vi fikk til en kjapp prat med den sprudlende damen i et ørlite ledig øyeblikk.

For en plass å få lov til å være med!

– Det er nesten flaut å si, men jeg har faktisk aldri vært her før. Det er jo helt vilt å få lov til å være leverandør av utstyr og hjelpe til i slike omgivelser. Jeg blir inspirert og glad når jeg ser våre flotte varer som dekorasjon i skikkelig bruk utenfor butikken eller hjemme. Jeg pynter tidlig til jul hjemme også, men er ikke kommet i gang riktig enda, nærmest unnskylder Veronica seg.

Når gjestene kommer til lutefiskaften på Eikerapen fredag kveld, vil de møte en utrolig hyggelig juleatmosfære. Veronica og resten av julegjengen på hotellet har jobbet i flere dager for å gjøre alt klart. Foto: Geir Daasvatn

Historien bak og utformingen av hotellet tar nesten pusten fra fru Versland. De som kjenner henne vet at det skal svært mye til før dèt skjer. Denne damen kan snakke med alle om alt. Hun er særdeles entusiastisk når vi kommer inn på julepynten fra Europris Evje. Hun var aldri i tvil da sjefen inviterte henne med på oppdrag langt oppe i fjellheimen i Åseral, lenge etter arbeidstid.

– Dette er nesten ikke jobb! Jeg koser meg med å se varene våre i bruk, og med kunne ta bilder som vi kan bruke for å markedsføre noe av alt det flotte vi har på Europris til jul.

For de som lurer på hva hun snakker om, anbefaler vi en titt på Europris Evje sine profiler på sosiale medier:

Instagram

Facebook

Sjefen er med

De er gode hver for seg, men påstår selv at de er best sammen når det kommer til butikk og hva de skal være med på. Butikksjefen på Europris Evje, Leif Jørgen Versland, er nærmest i ekstase over det nye vennskapet i Åseral.

– Dette er et samarbeid som vil gi positiv effekt for oss alle. Vi har ikke mulighet til å vise hele vårt imponerende utvalg på jul i vår butikk. Så det å kunne komme ut og bruke det ute hos kundene lokalt og regionalt er fantastisk moro. Skal vi klare å vokse, må vi vise oss frem og være på tilbudssiden. Vi ønsker jo som kjede i et lite lokalsamfunn å være en støttespiller, til alt som kan gi positiv utvikling og bety noe for menneskene som bor i området.

Europris sentralt er en god medspiller

Hvis du skal innom puben under ditt opphold på Eikerapen Gjestegard, har Veronica selvfølgelig sørget for at du treffer nissefar og nissemor der! Foto: Geir Daasvatn

Leif Jørgen er rask med å rose alle menneskene som jobber i de forskjellige avdelingene sentralt i Europris-kjeden. Det skal et positivt apparat til for at Europris Evje kan være så rause med sine kunder og omgivelser.

– Vi får hjelp til å kunne gi gode tilbud ved kvantumskjøp og spesielle tilstelninger. Hovedkontoret gir oss litt rabatter, slik at vi kan justere anbefalt utsalgspris i slike sammenhenger. Vi er en solid kjede, med god dialog internt og et supert samarbeid. Så føler jeg jo vi har vist gjennom vårt engasjement rundt forbi, at det ikke er så farlig å støtte opp om prosjekter vi plutselig er med på. Det går som regel greit! Heldigvis har jeg en sjef og direktør over meg som liker at vi finner på litt utenom normalen.

– VI ER EUROPRIS og jammen er vi stolte av det også, klinger det fra Europris-paret Veronica og Leif Jørgen, nesten i kor.

Vi avslutter vår lille prat med de superentusiastiske arbeiderne fra Europris, slik at de kan jobbe videre med Julehotellet i Åseral. Prosjektet virker spektakulært, og vi gleder oss til å vise dere resultatet!

Du vil kanskje også lese vår reportasje om Julehotellet i Åseral.

Det er mange som bidrar for å gjøre Eikerapen Gjestegard til Julehotellet med stor J. Men Ruth Nyhaven på hotellet, Veronica Versland fra Europris Evje og selveste Kjell Rune Strømstad fra Julekrysset på Hornnes er nok de tre nøkkelpersonene. Du kan bare glede deg til et fantastisk syn på Eikerapen fredag 9. november 2018. Foto: Geir Daasvatn

 

Hei. Lurer du på noe?

Send
ei melding, så hører du fra oss!