Hva skjer på puben?

Hva skjer på puben?

Hva skjer på puben? 2048 1329 Geir Daasvatn

Vi har vært innom Jan Erik Aadal for en aldri så liten prat. Han står midt i et voldsomt prosjekt med å fornye puben ved bredden av Otra.

– Det har blitt en del timer her ja. Vi er nå på tredje kontaineren med avfall som kjøres vekk. Det er mye som skal fornyes, og da er jeg opptatt av at vi gjør et grundig arbeid og får med oss alt, forteller Jannik.

Han forteller at han har utført mye av arbeidet selv. Det er fortsatt tidlig i prosessen. Men det er ikke vanskelig å se at her har det vært mange lange kvelder med jobb for å sikre fremdriften i prosjektet. Det begynner å ta litt form, men Jannik legger ikke skjul på at det fortsatt gjenstår mye arbeid, både ute og inne.

Åpner rundt påske

– Vi skal åpne rundt påske, og må gjøre den jobben som trengs for å rekke dette. Jeg har allerede booket band til påsken, så vi må bare gnu på. Det er fortsatt mye å ta tak i. Men vi har nå fått bygget inne terrassen, skiftet alt det elektriske og jobben gutta gjør på utsiden begynner å ta skikkelig form. Dette blir knallbra!

Saken fortsetter under bildet

Terrassen er bygget inne og blir et viktig ledd i driften av «nye» Aases. Foto: Geir Daasvatn

Flytter driften

Det er ikke noen hemmelighet at driften i Evje sentrum avvikles, og at de skal konsentrere seg om sitt nye sted. Leieavtalen i sentrum er sagt opp, og fra 1. april er et eventyr i inngangen til sentrum over. Men Jannik lover å skape noe helt spesielt nede ved Dølen og Otra også, så tilbudet blir om mulig bare enda bedre.

Gode naboer

Mens vi står og betrakter bygget og hører om Jannik sine planer for fremtiden, suser Else fra Dølen Hotel forbi. Hun gleder seg til å få nye naboer, og har stor tro på at de sammen kan skape noe helt spesielt.

– Jannik er flink til å få det til, og veldig profesjonell og ryddig i driften av Aases i dag. Dette blir bare positivt. Vi kommer til å utfylle hverandre på en veldig god måte. Nå ligger alt til rette for at vi kan ha noen store fellesarrangementer også.

Det kommer mer

Vi i OpplevEvje vil selvsagt komme tilbake med mye mer fra «nye» Aases etter hvert som arbeidet skrider frem. Vi gleder oss til å vise dere bilder fra puben når Jannik vil slippe oss inn igjen. Vi er fulle av beundring over arbeidet som er gjort, og ikke minst planene han har for fremtiden.

 

Hei. Lurer du på noe?

Send
ei melding, så hører du fra oss!