Juleboder og julestemning på Evje

Juleboder og julestemning på Evje

Juleboder og julestemning på Evje 2048 1370 Geir Daasvatn

Har du en drøss med produkter, men mangler et sted å være for å selge dem? Få «butikk» midt i Evje sentrum i en av de travleste månedene i handelsnæringen. Vi snakker selvfølgelig om de flotte julebodene som står trygt plassert midt på torget i sentrum.

Lei en julebod!

Julebod i Evje sentrum i 2017. Foto: Geir Daasvatn

En del av sjarmen med å handle på Evje er variasjonen av butikker og mangfoldet av varer og tjenester. Nå kan altså du være med å sette ditt preg på handleopplevelsen. Driver du med håndarbeid? Selger kjøtt? Trær, fuglenek, lodd, kaffe vafler, malerier, bilder eller andre ting? Vær med på julefesten; lei en bod til gi-bort-pris. Det koster kun 100 kroner dagen, og gir deg plassering midt mellom hundrevis av handleklare mennesker.

– Bodene har jo en todelt ønsket virkning. Vi vet det er mange som driver og lager ting og tang på hobbybasis. Nå får de en egen salgsarena midt i sentrum. Det andre er jo at julebodene blir pyntet med lys, har bålpanne og skaper en skikkelig varm og trivelig stemning i sentrum, forklarer Emma Kristine Leesland i julekomitéen til Handelsforeningen.

– Det er ingen krav til produktene. Ønsker du å selge interiør, julepynt eller annet du har for mye av hjemme er du hjertelig velkommen hos oss,  understreker hun.

Ta kontakt med Emma Kristine snarest!

Det er to boder til utleie, og det er stor rift om de beste dagene før jul. Men det er få dager der begge er utleid på samme tid. Så her er det store muligheter, om du bare er kjapp nok til å bestille. Du kan bestille julebod ved å sende mail til Emma Kristine på emma@setpro.no. Skulle du ha problemer med mail, kan du også ringe eller sende sms på 957 00 974.

Jul på Evje

Emma Kristine Leesland, Trine Bjærum, Rune Gjeitrem og Marianne Dovland er julekomitéen som forbereder juleprogrammet i Evje sentrum og på Verksmoen. Foto: Geir Daasvatn

Evje pynter til jul, og både vi i OpplevEvje og Handelsforeningen ønsker å vise frem alt det positive og flotte som skjer i bygda. Flere av butikkene i handlegata er veldig flinke til å pynte med lys, og sentrum er et vakkert syn i juletida. Det er opp til oss alle å skape en spesiell julestemning på Evje. Vi oppfordrer lokalbefolkningen til å delta på julegateåpningen, delta i fakkeltog til glede for andre, og rett og slett sette av litt tid til å være sammen og på samme tid skape engasjement rundt tilstelninger i bygda.

Vi skal alle gjøre så godt vi kan. Men vi trenger også din hjelp. Bruk #opplevevje# og #julpåevje# om du tar bilder eller video i jula, slik at kanskje enda flere kan få glede av din opplevelse.

Er du nysgjerrig på hva som skjer, følg oss på vår Facebookside.

Vi anbefaler deg også å følge handelstanden sin jul på Evje på Facebook.

Vi skal formidle alt som skjer, og gleder oss til å gjøre dette sammen med dere.

Første post på det offisielle programmet nå er tenning av julegata på Evje den 30. november kl 17.00. Så er det også tenning av julegata i Dåsnes torsdag 29. november kl. 18.00.

Vi ønsker alle dere involverte lykke til!

Kent Winther, leder i Evje Handel og Serviceforening, bidrar selvsagt aktivt i pyntingen av Evje sentrum til jul! Foto: Geir Daasvatn

 

Hei. Lurer du på noe?

Send
ei melding, så hører du fra oss!