Julehotellet i Åseral

Julehotellet i Åseral

Julehotellet i Åseral 5186 3046 Geir Daasvatn

Vi fikk onsdag kveld gleden av å ta turen til Åseral, og nærmere bestemt Eikerapen Gjestegard. Det var en engasjert gjeng som var i sving på hotellet. Det er mye som skal på plass før den offisielle åpningen av Julehotellet til fredag.

Julesesongen i Eikerapen åpnes altså med brask og bram fredag 9. november. Da steller hotellet i stand lutefiskaften fra klokka 19.00. Ruth Nyhaven garanterer at pynten skal være på plass, og mange tusen julelys tent.

Les mer om arrangementet her.

Ruth (t.v.), Veronica fra Europris Evje og Kjell Rune virket ikke direkte tynget av at det bare var et par døgn til den store åpningen. Foto: Geir Daasvatn

Vil du vite mer eller bestille så du kan få en liten smak av jula, er det bare å ta kontakt med Ruth på tlf 416 15 319.

Lyser opp i høstmørket

Det er et par dager igjen å jobbe på, men iveren var stor da vi var innom. Julehusmannen Kjell Rune Strømstad var allerede godt i gang, og hadde fått på plass tusenvis av lys. Vi har en aldri så liten mistanke om at kombinasjonen Kjell Rune og Ruth, Europris Evje og Eikerapen Gjestegard kan blir ganske så magisk.

– Vi pyntet riktignok til jul i fjor også, forteller Elling oss. Men så ble Ruth ansatt, og det ballet jo på seg litt til denne jula, ler han. Det har blitt en del investeringer i lys og utstyr, men jeg har stor tro på at vi med hjelp av denne gjengen kan markere oss som et Julehotell med det lille ekstra. Det lille vi har fått på plass til nå, gjør at jeg tror det blir spektakulært når det blir ferdig. Så er det flott at OpplevEvje vil være med å vise det fram for oss.

Et landemerke

Ruth og Kjell Rune har et tett samarbeid om utsmykkingen av Julehotellet. Foto: Geir Daasvatn

Kjell Rune og Ruth er veldig enige om at dette blir noe mange vil snakke om langt utover bygdas grenser.

– Vi koser oss og har det egentlig som plomma i egget når vi kan holde på med dette i disse omgivelsene. Det er jo heller ingen hemmelighet at vi elsker jul.

Vi kommer tilbake med masse mer om det litt ville prosjektet, etter hvert som flere brikker faller på plass i den vakre fjellheimen i nabobygda vår.

Les masse mer om de involverte:

Eikerapen Gjestegard

Julekrysset på Hornnes

Europris Evje

Fredag kveld skal alt være klart! Kjell Rune, Elling og Ruth ønsker velkommen til Julehotellet Eikerapen Gjestegard. Foto: Geir Daasvatn

 

 

 

Hei. Lurer du på noe?

Send
ei melding, så hører du fra oss!