Kun fem dager igjen til Julehuset på Hornnes tennes!

Kun fem dager igjen til Julehuset på Hornnes tennes!

Kun fem dager igjen til Julehuset på Hornnes tennes! 2048 1179 Geir Daasvatn

Det er ikke mye som er like omtalt i nasjonale medier som julehuset på Hornnes. Vi har så vidt rukket en liten prat med selveste julehusmannen Kjell Rune Strømstad nå i førjulsforberedelsene.

Det var ikke bare enkelt, for vi måtte langt til fjells for å få tak i honndølen. Idéen var et lite miniintervju om hvilken kontroll han har, nå kun få dager før Julehuset på Hornnes tennes lørdag 1. desember kl. 17:00. Men fuglen var fløyet, og ikke så rent lite langt heller! Helt til Bykle måtte vi avgårde for å treffe mannen. Han var hyret inn av Bykle næringslag for å pynte med julelys i Kyrkjebygdi. Du kan du se mye mer om dette i en egen artikkel litt senere.

Travel tid

Ruth og Kjell Rune har et tett samarbeid om utsmykningen av hjemmet i Kjetsåkrysset. Foto: Geir Daasvatn

Men vi må tilbake til det som skjer til helga. Det har blitt en årelang tradisjon med julehuset, og Kjell Rune og Ruth har som mål å skape noe nytt og litt bedre år for år. Vil du vite mer; ta en titt på bilder og video på Facebooksiden deres.

– Det pleier å være en travel tid. Men jeg koser meg jo, forteller han. I år har vi dessuten hatt ekstra mye å gjøre, bare gliser Kjell Rune.

Han snakker selvfølgelig om den store jobben på Eikrerapen Gjestegard, som du kan se mer om her.

Verken Kjell Rune eller fruen vil røpe hva som venter oss den 1. desember. Men de lover noe nytt og spesielt. Ikke nok med at de rigger og jobber med huset, er travle på jobb og alt som følger med hverdagen ellers. Nei, de har også hatt tid til noen tanker rundt neste års tema, og er langt på vei enige om noe helt ekstraordinært da.

God mediadekning

Vi har mye å se frem til! Det er litt usikkert enda hvilke medier som dekker åpningen i år. Men vi i OpplevEvje skal garantert være til stede. Vi krysser fingrene, og føler oss ganske sikre på at Kjell Rune og Ruth klarer å sette Evje og Hornnes på kartet med sin utsmykking av hjemmet denne gangen også. Ikke minst vil julehuset være til stor glede for oss som kjører forbi, eller bare tar en tur nedom for å få litt ekte julestemning.

Vi ønsker lykke til, og gleder oss veldig til å se årets utgave av Julehuset på Hornnes.

 

Hei. Lurer du på noe?

Send
ei melding, så hører du fra oss!