Mye arbeid bak julestemningen!

Mye arbeid bak julestemningen!

Mye arbeid bak julestemningen! 2048 706 Geir Daasvatn

Vi i OpplevEvje har vært så heldige å kunne følge litt av prosessen til flere som virkelig har vært med på å skape julestemning i butikker, hoteller, hus, gater, sentrum, juleprogram og alt som hører med. Det er utrolig mye arbeid som ligger bak alle de flotte julefasadene.

Selv om julen såvidt er i gang, og vi har mange flere saker om jul vi vil skrive om framover mot julaften, er det gøy med en liten oppsummering av hva vi har fått lov til å være med på til nå. Her kan du lese mer om våre tidligere besøk.

Evje sentrum

Emma Kristine Leesland, Trine Bjærum, Rune Gjeitrem og Marianne Dovland er julekomitéen som forbereder juleprogrammet i Evje sentrum og på Verksmoen. Foto: Geir Daasvatn

Vi startet selvsagt med planleggingen av julefeiringen i Evje sentrum. Her besøkte vi de engasjerte menneskene i julekomiteen.

Les den saken her

I forbindelse med julen på Evje har vi laget flere saker om juleboder, julegateåpning og juleprogram. Disse sakene kan du se mer om her:

Juleboder og julestemning på Evje

Jul på Evje

Vi har også gjort et lite dypdykk og laget en historie om mannen som definitivt har vært med å satt sitt preg på julen på Evje.

Les historien om Robert Renwick og hjertene hans

Robert Renwick – mannen bak alle julehjertene i Evje sentrum. Foto: Geir Daasvatn

Stor aktivitet på Facebook

Det er ikke alle historier og begivenheter som havner på nettsiden OpplevEvje.no. Å skrive artikler der krever mer forarbeid og tar lengre tid. Vi rekker dessverre ikke alt. Men vi har også linket Facebooken vår opp til nettsiden, slik at det alltid vil være noe nytt å finne der også.

Du kan lese flere julehistorier og se flotte bilder fra ulike arrangementer ved å bla litt på denne Facebooksiden vår.

Julehuset på Hornnes

Det er vel ikke noen som klarer skape julestemning som Kjell Rune og Ruth med julehuset på Hornnes.

Ruth og Kjell Rune har et tett samarbeid om utsmykkingen av både det ene og det andre. Foto: Geir Daasvatn

Vi har fått lov å bli enda bedre kjent med den engasjerte honndølen, etter å ha fulgt ham på prosjekter både i Evje og Hornnes, Åseral og Bykle. Kjell Rune er en utrolig ressursperson, som er litt mer begeistret for julelys enn mange andre. Det er en kompetent mann som pynter, og han overlater ingenting til tilfeldighetene!

Les flere spennende historier om julehuset her.

Så kan du også se flotte bilder, videoer og se litt mer «bak fasaden» på  Facebooksiden vår.

Eventyret i Åseral

Vi hadde jo litt koblinger til leverandøren av lys, og ikke minst han som sto bak pyntingen. Derfor havnet vi i Åseral hos Eikerapen Gjestegard. Les mer om den utrolige historien i sakene her:

 

Eikerapen Gjestegard 7. november 2018. Foto: Geir Daasvatn

Eikerapen Gjestegard – Samarbeid skal gi bedre synlighet

Julehotellet i Åseral

Europris Evje er der det skjer

Det «lille» prosjektet midt inne i heia i Åseral har nådd mange hundre tusen mennesker i form av markedsføring på sosiale medier, lokale aviser, nasjonale nettsider i Visit Norway-systemet, Europris sentralt og også gjennom Lynx Media som tok turen helt fra Oslo for å se og lage sak om julehotellet i Skandinavia.

Øverst i Setesdal

Saken fortsetter under bildet

Torjus Lunden fra teknisk etat og Julehusmannen Kjell Rune Strømstad pynter Bykle kyrkjebygd til jul. Foto: Geir Daasvatn

Selv om vi kommer fra Evje og Hornnes som ofte omtales som inngangsporten til Setesdal, så har vi på grunn av engasjementet til Leif Jørgen og Kjell Rune også blitt dratt helt opp til topps i dalen, nærmere bestemt Bykle. Her fikk vi vi gleden av å være med i forberedelsene og oppstarten til Julehotellet og julegata i Kyrkjebygda. Den historien kan du lese mer om her:

Julestemning i Bykle

Gladsak på Facebooksida vår

Vekst og utvikling for heimbygda vår, for Setesdal og hele indre Agder!

Det er spennende og utrolig moro å få lov være en del av litt av det som skjer bak kulissene. Vi treffer offensive og positive mennesker som står på og virkelig engasjerer seg i lokalsamfunnet.

Vi er ydmyke og takknemlige for å ha fått lov bli bedre kjent med alle dere bak fasadene, og ønsker alle sammen en trivelig førjulstid.

Følg oss, lik oss og del oss gjerne. Vi lager alle disse sakene for å skape oppmerksomhet, interesse og forhåpentligvis vekst og utvikling for bygda, Setesdal og indre Agder.

 

Hei. Lurer du på noe?

Send
ei melding, så hører du fra oss!