Stylt: To unge damer med pågangsmot!

Stylt: To unge damer med pågangsmot!

Stylt: To unge damer med pågangsmot! 2048 1070 Geir Daasvatn

Vi har hatt gleden av å besøke de unge damene på Stylt, kommunens aller siste tilskudd av bedrifter i Evje sentrum.

Edvina har blitt godt kjent i lokalet fra før, mens alt er litt nytt for Unni. Men for en spektakulær butikk vi er på besøk i! Det er et utrolig innbydende lokale med utstrakt bruk av tre i innredningen, og en stil man ikke finner hvor som helst. Vi blir godt tatt i mot med både kaffe og drops, og det er to entusiastiske damer med mye spennende på hjertet som møter oss.

– Vi er veldig fornøyde med hvordan butikken har blitt. Den er lys og oversiktlig, på samme tid som vi får plass til et veldig godt utvalg innenfor klær og interiør. Vi har hatt en kjempestart i de nye lokalene etter at vi slo oss sammen. Vi treffer hele tiden nye folk og føler vi har fått en enda større kundekrets enn vi hadde hver for oss, forteller Unni.

Vi nikker anerkjennende, mens blikket flakker rundt fra hylle til hylle og opp ned stativer. Her er det mye vi utsendte reportere vanligvis ikke har så mye kontroll på. Men vi har heller ingen problemer med å skjønne at Stylt er en trivelig plass for damer som er glade i klær og pynt.

Saken fortsetter  under bildet

Den fine fasaden til Stylt er den første du møter når du svinger inn i Evje sentrum fra sør. Her på åpningsdagen 27. september 2018. Foto: Geir Daasvatn

Glød og offensiv giv i nye lokaler

Det er ikke bare lokalene som er nye med Stylt. Jentene har fått en ny arbeidshverdag, med en kollega å dele ansvar og oppgaver med. Nå får de endelig litt ekstra «fritid», og begge er også aktive og engasjerte i den lokale handelsstanden.

– Forslaget om utvidet åpningstid på lørdager fikk dessverre ikke flertall på det ekstraordinære årsmøte nylig. Men vi gnur på uansett! Hver eneste lørdag kommer vi til å ha åpent til 16.00. Så krysser vi fingrene for at kanskje flere melder seg på etter hvert. Vi må jobbe for å skape litt mer action i handelsnæringen, smiler de.

Imponerende vareutvalg på Stylt

Bredt og variert vareutvalg på Stylt. Foto: Geir Daasvatn

For de som ikke har inngående kjennskap til hva Stylt har i sine butikkhyller, er det et bredt og veldig variert utvalg. Det er så variert at det nesten er litt vanskelig å definere. Klær, interiør og tilbehør er i fokus. Men du finner mye spennende innen lamper, potter, klokker, krydder, te, kopper, bamser, skjerf, vesker, smykker, tepper og masse annet snacks for de som er interiørbevisste, og på jakt etter anerkjente skandinaviske merker til hyggelige priser. Jentene er aktive på sosiale medier med nesten daglige oppdateringer. Du kan følge dem på deres Facebookside eller på Instagram.

Snart inn i butikkregisteret

Vi takker pent for oss, og ønsker de positive damene lykke til videre i sammen i nye lokaler. Vi kommer med presentasjon av bedriften i butikkregisteret vårt i løpet av noen dager.

Les mer om historien bak «nye» Stylt i tidligere artikkel

 

 

Hei. Lurer du på noe?

Send
ei melding, så hører du fra oss!