Leif Jørgen er veldig fornøyd med at Evje og Hornnes kommune ser verdien i prosjektet han har tatt initiativ til. Foto: Geir Daasvatn

100.000 kroner i etableringstilskudd fra Evje og Hornnes kommune

Formannskapet i Evje og Hornnes innvilget i møte 6. mars inntil 100.000 kroner i etableringstilskudd til OpplevEvje ved Leif Jørgen Versland.

OpplevEvje søkte tidligere i vinter kommunens næringsselskap Evjemoen Næringspark om et etableringstilskudd på 100.000 kroner. Næringsparken innstilte på at søknaden burde imøtekommes. Det var formannskapet enig i, og innvilget støtte i møtet 6. mars.

– Jeg er veldig glad og takknemlig for at kommunen vil støtte oss nå i den tøffe oppstartsfasen, sier prosjektleder Leif Jørgen Versland. Det er knyttet en del vilkår og forbehold til vedtaket. Men jeg ser at kommunen gjerne har andre hensyn å ta i sine vurderinger enn oss som driver forretning. At det er behov for å ivareta disse hensynene når kommunen yter støtte til private bedrifter, har jeg forståelse for.

Leif Jørgen fortsetter:

– Vi har uansett blitt tatt veldig godt i mot i kommunen. Vi har hatt flere møter med ordfører Bjørn Ropstad, for å informere og forklare litt om hva vi prøver å få til. Vi har også fått lov til å presentere oss for styret i Evjemoen Næringspark. En veldig stor verdi i kommunen vår er at vi innbyggere lett kan komme i kontakt med ledere på både administrativt og politisk nivå. Vi gleder  oss til å jobbe videre med prosjektet vårt, og tror det på sikt også kan bli til stor nytte for kommunen. Dypest sett ønsker vi alle det samme; at Evje og Hornnes skal utvikle seg videre i en positiv retning og være ei god bygd å leve i. Om alle gode krefter kan klare å jobbe sammen mot dette målet, er mye gjort!

Saken fortsetter under bildet

Ordfører Bjørn Ropstad har vist stor imøtekommenhet overfor prosjekt OpplevEvje. Foto: Geir Daasvatn (arkivbilde 17. mai 2014)

Masse arbeid videre i OpplevEvje-prosjektet

Arbeidet i OpplevEvje fortsetter med uforminsket styrke i tiden framover. Snart er våren i anmarsj, kan vi håpe. Da skal OpplevEvje produsere flere videofilmer – vårfilmer – fra heimbygda vår. Vi gleder oss også veldig til å lage film fra den fantastisk fine barnefotballfesten Europris Vårcup på EHbanen lørdag 5. mai. Bedriftsregisteret skal bygges videre opp. Der er vi så vidt kommet i gang. Arrangementskalenderen skal utvikles videre. Det er nok å ta fatt på!

– Kanskje kan vi om ikke så lenge komme i gang med å utvikle «rosinen i pølsa», appen vi drømmer så heftig om, filosoferer Leif Jørgen. Det er veldig moro at Evje og Hornnes kommune vil være med og støtte oss i det vi vil prøve å skape med prosjektet vårt, avslutter han.

Heimesida til Evjemoen Næringspark

Heimesida til Evje og Hornnes kommune

 

 

 

 

 

 

Del "100.000 kroner i etableringstilskudd fra Evje og Hornnes kommune"