Lenette Bebe på Evje Sko & Tilbehør 27. juni 2018. Foto: Geir Daasvatn

Lenette Bebe – allsidig dame med mange prosjekter!

På vår lille butikkrunde før Evjedagene måtte vi innom Lenette Bebe på B-Beauty eller Sko & Tilbehør om du foretrekker det.

Tekst: Leif Jørgen Versland. Foto: Geir Daasvatn

Her får vi så vidt tid til en liten prat med daglig leder Lenette mellom behandlingene. Hun er som flere av de næringsdrivende i bygda en dame med mange prosjekter og en bred kompetanse.

– Jeg er jo utdannet og autorisert fotterapeut, og det er noe jeg bruker mye tid på. Det gir også en del reisevirksomhet og kundebesøk i de nærliggende bygdene utenom arbeidstiden på Evje. Ellers driver jeg med ansiktsbehandling, voksing av hår, farging av vipper og bryn. Jeg tilbyr egentlig det meste i det som ofte omtales som luksus- og velværepleie, sier den driftige og utrolig blide sjefen.

Vi innrømmer lett at vi ble litt overrasket over hvor stor allsidighet det lå bak denne butikkfasaden. Du kan få hjelp for vond rygg, vond nakke, såre føtter, ansiktsbehandling og mye mer, på samme tid kan du handle vesker, sko, klær av norsk design blant annet.  Vi kommer tilbake med mye mer om alle Lenette sine tilbud og behandlinger i bedriftspresentasjonen som OppevEvje jobber med.

Hun har kunder som venter på bakrommet og stadig folk i butikken. Vi utsendte reporterne må erkjenne at dette er ikke den butikken vi er mest i. Men vi skjønner fort at det er et veldig populært sted med masse kunder i alle aldre.

Forberedelser til Evjedagene i butikken Sko & Tilbehør

– Vi jobber for å ha en velfylt og innbydende butikk under Evjedagene. Det skal bugne av gode tilbud, smiler Lenette lurt. Vi har noe for alle nå. Mange nyheter er på vei inn i butikken, samtidig som sommerskoene er på salg under Evjedagene. Vi har noe for alle. Fritid, fest, hverdag, eller jobb. Det er viktig med gode sko som er tilpasset ditt behov.

Her kan du se bildene på Facebooksiden til Sko & Tilbehør

Vi kan røpe at noen av tilbudene under Evjedagene er:

– Fra 25% og opptil 70% rabatt på sko til dame, herre og barn, med stort utvalg av modeller

– 25%, 30% og 50% på vesker og klær i ulike modeller

Vi må løpe videre så Lenette kan gå tilbake til kundene. Vi stopper utenfor og tenker egentlig begge to: Jøss, her var det mye vi ikke visste og det er så moro å bli kjent med bedriftene på en helt unik OpplevEvje måte.

Vi kommer tilbake med mye mer når vi får sluttført bedriftene i vårt butikkregister.

Del "Lenette Bebe – allsidig dame med mange prosjekter!"