Europris Evje i 2013. Foto: Geir Daasvatn

8 000 følger Europris Evje på Facebook!

Europris Evje  har en enorm følgerskare på sin Facebookside, rundt 8 300 pr. i dag.

Butikken lovte for ei ukes tid siden bløtkakefest så snart tallet på følgere passerte 7 000. Det manglet 6-7 følgere på det. Da tok det helt av! Bløtkakefesten som butikken ikke rakk å arrangere ved passering 7 000 følgere er i stedet i morgen fredag 13. april. Kunder og alle andre er hjertelig velkommen til Verksmoen for å bli med på festen. Så er det bare å håpe at butikksjef Leif Jørgen Versland har bestilt nok marsipankake på den litt spesielle dagen.

Har Europris Evje flest følgere i Evje & Hornnes?

Veronica Versland. Foto: Geir Daasvatn

 

Facebooksida til Europris Evje er antakelig den butikk-/bedriftssida i Evje og Hornnes som har flest følgere. Veronica Versland (t.v.) styrer den delen av virksomheten. Hun legger ned et stort arbeid for å nå ut med det budskapet butikken ønsker. Europris Evje har også veldig mange følgere på Instagram. Når du har oppnådd et slikt enormt antall følgere, kan du både enkelt og billig nå ut til veldig mange potensielle kunder med reklamekampanjene eller de andre sakene du gjerne vil fortelle om.

Tips oss om populære nettsider

Hvis det er andre butikker eller bedrifter i Evje & Hornnes som har mange følgere på Facebook, eller på nettsida si, er vi veldig glade for tips. Så kan vi skrive litt om det, og kanskje motivere enda flere til å bruke nettet på en god måte for å promotere seg selv og heimbygda vår på en best mulig måte.

Men først altså – bløtkakefest på Europris Evje på Verksmoen fredag den 13. 

Del "8 000 følger Europris Evje på Facebook!"