Annonser til Heilt vilt på Evje 2. og 3. oktober

Vi har fått inn bestilling på den første annonsen til Heilt vilt på Evje til helga, fredag 2. og lørdag 3. oktober. Da vil Evje Gull og Sylv selge ut alle HULDRE-smykkene til HALV PRIS! Vi setter veldig stor pris på at vi får inn noen bestillinger, slik at vi kan spre gladsakene på hjemmesiden. Siden blir flottere når den er prydet av bilder og annonser fra våre lokale bedrifter og samarbeidspartnere. Så håper vi selvsagt det har en positiv effekt for bedriftene også.

Detaljene om muligheten til å bestille en annonse til den ville handelshelga finner du nederst i saken. Men veldig enkelt er prisen for en annonse som ruller og går på OpplevEvje.no de neste dagene 500 kr.

Trengs det hjelp til utforming av annonsen, kan vår kontaktmann på data Inge Fredriksen lage annonsen for standardpris 500 kr. Vi gleder oss vilt til å markedsføre denne gøye helga på Evje de neste dagene. Det vil bli mange gladsaker som igjen vil gi bedriftene stor rekkevidde for annonsene, så dette tror vi blir moro.

Vi har en reklamemodul på vår nettside, OpplevEvje.no. Annonsene blir plassert automatisk inn i teksten i artiklene, og ute til høyre i stolpemenyen. Så rullerer de i løpet av døgnet, alt etter antall annonsører. Fra annonsene kan det lages lenker til bedriftspresentasjonene våre (hvis deres bedrift er kunde), til produktaviser, Heilt vilt tilbud eller til andre nettsider. Om dere tar en kikk på noen av artiklene på OpplevEvje.no, eller artikkelen her, vil dere se hvordan systemet er og hvordan annonsene er utformet. Det er rundt 800-900 sidevisninger på hjemmesiden hver dag, og en del flere ved spesielle anledninger som nå, der disse annonsene altså vil rulle og gå gjennom døgnet. Da vet du som vurderer en annonse litt om hva slags eksponering annonsen vil få. Høver det seg, legger vi også ut annonsen sammen med en liten notis på Facebooksiden vår. Der har vi 6.400 følgere, så rekkevidden er bra.

Nærmere om utforming av annonsen

  • Det må være god kvalitetpå annonsen som sendes ferdig til geird@agder.no
  • Annonsestørrelser:
    Liggende: 970px bred x 250px høy
    Stående: 300px bred x 300px høy
  • Filene må være JPG-filer og størrelsen må ikke være over 250 kB

Ønsker du annonse og trenger hjelp, kan vi også være behjelpelige med å lage selve annonsen. Men da vil det påløpe produksjonskostnader etter avtale. Et standard oppsett med annonse for PC og mobil vil koste kr. 500,- eks. mva. Trenger du hjelp kan annonse bestilles av Inge Fredriksen på inge@lodsmann.no

Del "Annonser til Heilt vilt på Evje 2. og 3. oktober"