Åpning av Julegata fredag 13. november!

Det går fort mot julegateåpning i Evje sentrum. Det er altså fredag 13. november det hele starter.

Da tennes juletreet i sentrum. Julebodene vil være åpne og de flotte hjertene som går gjennom sentrum vil være på plass. Butikkene i sentrum tenner sine lys klokken 17.00 og vi gleder oss til å se sentrum lyse opp i en litt mørk høsttid.

Langåpent og knalltilbud!

Det vil være langåpent til kl. 20.00 denne fredagen, og vi hører rykter om at flere butikker vil knalle til med unike tilbud. Det er også fredag 13. november 10- shopperen til Evje Handel og Serviceforening (EHS) begynner. Julekomiteen lover et skikkelig gavedryss og mulighet til å vinne flotte premier på årets utgave. Det eneste du trenger å gjøre er å handle lokalt hos en av medlemsbedriftene i EHS. Vi kommer ganske snart med en egen sak om årets 10-shoppers og hvordan den fungerer.

Det vil også i år bli en skattejakt for de minste. Denne vil foregå både fredag og lørdag i forbindelse med julegateåpningen. Hvordan denne vil gjennomføres kan du også lese mer om i løpet av noen dager.

Vi har tidligere omtalt at Julekongen Kjell Rune Strømstad har inngått samarbeid med Dølen Hotel. Hotellet tennes klokken 18.00, og vi er ganske sikre på at det kan være verdt å få med seg.

Smittevernhensyn

Til slutt kommer vi ikke unna at vi lever i en spesiell tid. Det er mange restriksjoner, og vi må alle ta smittervern på høyeste alvor. Derfor har julekomiteen vært forsiktige, og ikke lagt opp til felles arrangementer i juleprogrammet. Det er selvfølgelig litt leit. Men det viktigste nå er at det skal være en trivelig og trygg jul på Evje.

Vi gleder oss enormt, og kommer tilbake med mye mer etter hvert som det nærmer seg.

Hos Lars Kile blir det garantert julestemning i 2020 også! Foto: Geir Daasvatn

Åpningstider og program

Del "Åpning av Julegata fredag 13. november!"