Årsmøte i Evje Handel og Serviceforening

Det blir årsmøte i Evje Handel og Serviceforening 26. mai.

Det er nå slik at oppi alt det unormale begynner ting sakte men sikkert å komme litt tilbake til «den nye normalen». Evje Handel og Serviceforening har hatt flere styremøter og jobbet godt, både med kommunen og sammen med hverandre selv om ikke alt synes for publikum hele tiden. Foreningen er særdeles viktig for å skape aktiviteter og liv og røre i handelsnæringen. Situasjonen har imidlertid gjort at mye har vært uklart, og det har vært vanskelig å lage planer for aktiviteter og tiltak som skal øke handel og besøk.

Årsmøtet er på Dølen Hotel 26. mai. Foto: Geir Daasvatn

Nå kan de driftige menneskene i handelsforeningen endelig møtes igjen under kontrollerte former, og hvor smittevernhensyn er vel ivaretatt. Derfor er det til stor glede for oss å kunne formidle at det blir årsmøte i foreningen den 26. mai klokken 19:30 på Dølen Hotel. Her skal de gå gjennom 2019, og legger planer for resten av 2020. Vi vet det er mye spennende på gang. Selv om det fortsatt vil være en del begrensinger, er de løsningsorienterte i foreningen  og fulle av pågangsmot. Vi kan ikke annet enn å la oss begeistre av innstillingen; «dette skal vi få til!».

Pågangsmotet er i behold, og vel så det!

Handel & service er en bransje som virkelig har fått merke det med restriksjoner. Flere av bedriftene i bygda har hatt stengt eller begrenset åpningstid i lange tider. Selv om det har vært perioder av 2020 som har vært helt i unntakstilstand, er entusiasmen og pågangsmotet i foreningen utrolig god. Det er et positivt styre som inviterer til samling, for å se litt fremover og snakke litt mer om tiden som har vært. Selv om agendaen for et årsmøte er satt på forhånd, er det som regel alltid tid til litt småprat om stort og smått også.

Vi gleder oss veldig til å følge arbeidet til Evje Handel og Serviceforening videre, og kommer garantert tilbake med mye mer fra foreningen og deres medlemmer i tiden som kommer.

 

Del "Årsmøte i Evje Handel og Serviceforening"