Asiabutikk.no digitaliseres

Det har blitt store endringer hos Asiabutikk.no, som har hatt butikk og butikkutsalg nord i Evje sentrum, i Nils Heglands veg 98.

Les mer om Asiabutikk.no i vårt butikkregister

Butikkutsalget er lagt ned

Helge Robstad og fruen Kanokwan (bildet) har nå avsluttet og lagt ned butikkutsalget i Evje sentrum. Men fortvil ikke. De har økt lagerkapasiteten og utvalget av varer som kan kjøpes på nett. Du kan bestille på Asiabutikk.no og hente selv i Bakkemoen 14.

– Det er en planlagt satsing fra vår side forteller Helge. Butikken sine åpningstider gjør at vi binder opp ressurser, selv om det ikke er kunder der. Nå er vi ikke fysisk tilstede i butikken, men vi frigjør mye tid som kan brukes til å selge enda mer varer på nett. Vi sender jo varer til hele Norge, så det er lettere å øke nettsalget, enn i den fysiske butikken på Evje. Følg oss på Facebooksiden vår, så er du alltid oppdatert, sier Helge.

Helge er en travel mann, med mange prosjekter og flere arbeidsforhold . Han skaper verdier både her og der. Vi ønsker lykke til med den nye satsingen, og håper det vil gi positivt utslag for bedriften og husholdningen.

Er Helge også forut for sin tid?

Det er vel noe av denne typen fysisk «butikkdød» mange frykter vil ramme Norge og detaljhandelen knallhardt i tiden som kommer. Mer og mer vil foregå over telefon og data, med levering hjem på døren. Mange vil nok predikere dette i tiden som kommer, etter hvert som store butikkkjeder vil måtte lukke dørene rundt forbi i landet.

Så lar vi den ballen ligge for nå. Vårt mantra er jo å prøve å formidle alt det positive som skjer på Evje, og det er ikke så lite bare det.

En ting føler vi oss hvert fall ganske så sikre på. Butikklokalene til gamle Asiabutikken.no vil nok ikke være tomme veldig lenge. Aktiviteten og utviklingen på Evje er stor, og flere og flere ser nå det utrolige potensialet som finnes i Evje og Hornnes kommune.

Vi gleder oss allerede til hvem og hva som vil fylle lokalene i fremtiden!

Del "Asiabutikk.no digitaliseres"