Alexander Bjørndal 6. juni 2019. Foto: Geir Daasvatn

Bjørndal Takservice profilerer seg med lokal hjelp!

For ikke lenge siden møtte vi Alexander Bjørndal i forbindelse med en bedriftsavtale vi har med firmaet hans Bjørndal Takservice. I disse avtalene ligger det også minst to besøk, hvor vi formidler bedriftens nyhet eller andre ønsker på våre plattformer. Alexander tok kontakt for å få bistand til å fortelle litt om de nye arbeidsredskapene han har investert i, og historien rundt.

Skilt & Gravering har dekorert arbeidsbilen

– Nå er jeg mye på veien og rundt i indre Agder. For tiden har jeg noen jobber på Bortelid. Så dette er god reklame, smiler en fornøyd Alexander.

Det han sikter til, er dekoren på kjøretøyet sitt. Det er en flott profilering som pryder arbeidsbilen og tilhengeren til den unge gründeren. Det som gjør det ekstra moro, er at alt arbeid er utført lokalt og med et samarbeid mellom flere bedrifter. Skilt & Gravering står for utførelsen. Alt er laget i bedriftens imponerende lokaler på Evjemoen. Her er det mange maskiner vi må få vite mer om en dag alle har litt mer tid. Innehaver Lasse Skov-Skov er en travel mann, som også tidligere har laget et flott banner til Infosenteret vårt i Evje sentrum.

Du kan lese mer om Skilt & Gravering i bedriftsoversikten vår, eller på bedriftens Facebook-side.

Solid og god støttespiller i Mikael og Montér Evje

Vi skal innom Montér Evje på Verksmoen også en dag, for å fortelle dere litt mer om bedriften og deres ansatte. Det får vi forhåpentligvis til i løpet av sommeren. Dere kan i mellomtiden sjekke ut Facebooksiden deres for mer informasjon.

– Det er utrolig godt å ha en så solid bedrift som samarbeidspartner, med så gode priser og mangfold av produkter. De har også hjulpet meg med mye av kostnadene for profileringen, mot at de blir synlige på bilen. Jeg synes det ser veldig bra ut, gliser Alexander.

Alexander er veldig fornøyd og takknemlig for det fine samarbeidet han har med Mikael Bek på Montér Evje. Foto: Geir Daasvatn

Det er hyggelig å registrere at de lokale bedriftene ser nytte og verdi i hverandre. Det er et proft arbeid som er utført, og vi ønsker alle sammen lykke til i den travle tiden fremover.

Del "Bjørndal Takservice profilerer seg med lokal hjelp!"