Alexander Bjørndal 6. mai 2019. Foto: Geir Daasvatn

Bjørndal Takservice: Tar friår fra skolen for å jobbe!

Vi har hatt en prat med Alexander Bjørndal i forbindelse med oppføring i bedriftregisteret vårt. Han har undertegnet treårs-avtale med OpplevEvje, og vi vil følge hans selskap Bjørndal Takservice litt ekstra de neste årene.

Tidlig begynte Alexander å utføre småoppdrag som gressklipping og annet forefallende arbeid for Otra IL. Arbeidsoppdragene ble fort flere, og firmaet Bjørndal Takservice så dagens lys for å få oppdragene inn i ordnede former. Det er en skikkelig inspirerende historie om pågangsmot og satsing.

Friår fra skolen

Det har blitt mange oppdrag både på Evje og i resten av regionen. Den unge gründeren vil ta seg fri fra skolen dette året for å utvikle firmaet videre.

– Det har blitt en stor arbeidsbelastning med skole og jobb, nå må jeg rett og slett ha bedre tid til å jobbe. Det gjør at jeg er mer fleksibel og kan ta flere oppdrag. Jeg er vokst opp på gård, og vet hva som kreves. Jeg er ikke vant til 9-16 jobb, så det skjer at jeg jobber både søndager, tidlig morgen og kvelder for å bli ferdig på prosjekter.

Alexander forteller at det er mye å gjøre på Evje. Det går i alt fra små maleprosjekter, terrasser, reparasjoner og vedlikehold av hus og hyttetak.

Utvider horisonten

– Jeg utvider hele tiden horisonten og har mye arbeid i Åseral og jobber også med noen prosjekter mellom her og Hovden, sier han. Så det er stor variasjon i arbeidet, men det er spennende og vi utvikler oss hele tiden.

Han skryter veldig av Montér Evje for deres sortiment og service. Gutta der er hjelpsomme og kan levere der meste, sier Alexander med begeistring i stemmen.

Mikael Bek på Montér Evje får uhemmet skryt for godt samarbeid! Foto: Geir Daasvatn

– Jeg har nå fått meg en skikkelig arbeidsbil og nye lokaler på Evjemoen, hvor firmaet har tatt tilholdssted i en del av det gamle LH-bygget. Det er fint med en sentral base nord på Evjemoen.

OpplevEvje kommer snart tilbake med bilder og et lite innblikk i de nye lokalene til unge Bjørndal i oversikten på nettsiden vår.

Vil du vite mer om Bjørndal Takservice kan du ta en titt på hjemmesiden  eller følge dem på Facebook.

Del "Bjørndal Takservice: Tar friår fra skolen for å jobbe!"