Black Friday OG Nisjebutikkenes dag!

Det blir en ellevill handelshelg i regionsenteret i indre Agder! Evje er Hjertet i Agder og inngangsporten til Setesdal, og har et utvalg av forretninger som få andre kommuner på vår størrelse kan matche.

Denne helgen blir en litt annerledes helg. Kjært barn har mange navn. Det blir BÅDE Black Friday og Nisjebutikkens dag på Evje. Det faktum at vi klarer å ha en så stor variasjon i butikker, og et slikt enormt utvalg til våre fastboende og tilreisende, er rett og slett fantastisk. Det blir fokus på forbruk, handel, tilbud, lønnsomhet, fagkunnskap, service og kjøpsopplevelser.

Black Friday

Først noen ord om Black Friday på Evje. Det blir kaos i butikkene og stor aktivitet i bygda. Det er jo organisert galskap, og bidrar selvsagt til at folk tar turen ut i butikkene for å handle tilbudsvarer. For forbrukeren er dette positivt for de som gjør et kupp eller to. For noen familier er dager som dette helt nødvendige for å få mulighet til å gi alle sine nærmeste julegaver.

Flere butikker på Evje vil imidlertid gjøre en litt annen vri. Det kommer vi tilbake til om litt. Det er ingen hemmelighet at noen butikker faktisk taper enorme summer på en slik handelsdag som Black Friday. Det er lite bærekraftig for enkeltstående små butikker. Det er jo slike små butikker som er med på å definere Evje som handelssted.

Nisjebutikkenes dag

Nadia Qvam Nilsen gleder seg til å vise Fargerike Evje fra butikkens beste side! Foto: Geir Daasvatn

Vi har vært et kjapt besøk innom jentene på Fargerike og Stylt for å høre hva de skal finne på i helgen. De har meldt seg på Nisjebutikkens dag, og vil ha fokus på litt andre ting enn bare kupp og salg.

Dette er en bevisstgjøringskampanje og ikke en salgsdag. Salgsdager er det nok av resten av året, og vi vil fortsette å gjøre merkevaren «Evje i 120» til en salgshelg hos oss. På Nisjebutikkenes dag fokuserer vi på alt det andre som er så bra i butikkene på Evje, forteller Unni Abusdal engasjert som alltid.

På Nisjebutikkens dag, ja da inviterer du til fest i butikken din! Hvor du byr på litt ekstra til dine kunder, enten det er i form av opplevelser, smak, lyd, lukt, konkurranser eller et arrangement. Hva butikkene velger å by på er opp til hver enkelt. Det er denne dagen i året hvor du har lov til å være ekstra stolt av butikken din, og det du tilbyr.

Det er liten tvil om at jentene i butikkene er fulle av liv og gøyale påfunn for å sette pris på sine kunder. Vi vil hvert fall ut å besøke damene for å se hvilke påfunn de vil sette i gang denne dagen.

Del "Black Friday OG Nisjebutikkenes dag!"