Bli en del av julehandelen i Evje sentrum. Leig en julebod!

Det er også i år muligheter for å leige julebodene i Evje sentrum.

Her har du mulighet til å skaffe deg en egen salgsarena, om du har noen produkter å selge.

Kontakt Leif Jørgen for avtale! Foto: Geir Daasvatn

– Vi legger til rette med ved, bålpanne og strøm i bodene. Så det er egentlig bare å ta med produktene dine og gjøre klar for salg. Noen selger strikketøy, andre bilder, lokal mat, fuglenek, vafler og lignende. Variasjonen i fjor var stor, og alle er velkomne til å leige. Dette er en ypperlig anledning for private eller lag og foreninger til å få en unik arena til sine produkter, forteller Leif Jørgen Versland i julekomiteen til Evje Handel og Serviceforening.

Bodene koster 100 kroner å leige pr. dag. Det er stor rift om de beste salgsdagene, så det kan lønne seg å være tidlig ute med å booke dag. Bodene er åpne for utleige fra julegateåpningen 13. november og frem til Jul.

Hvordan bestille?

Du kan bestille julebod ved å sende mail til Leif Jørgen på leif.jorgen.versland@oppfrisk.no eller kontakte Leif Jørgen på hans private Facebook. Skulle du ha utfordringer med mail og data, kan du også ringe eller sende sms på 476 99 295. Nøklene til bodene oppbevares et lite steinkast unna, på Cubus Evje midt i sentrum. Det jobbes også med å kunne vippse som betalingsløsning. Dette vil vi informere om så fort det eventuelt er på plass.

– Vi har allerede flere bestillinger, selv om ikke informasjonen kommer ut før nå. Så vi har stor tro på at i år vil bodene være fulle hver helg i hele juleperioden, smiler en sedvanlig optimistisk Versland.

Del "Bli en del av julehandelen i Evje sentrum. Leig en julebod!"