Marte (t.v.) og Una Kopperud kom helt fra Farsund og Kristiansand for å være med på åpningshelga for julehandelen på Evje i fjor! Foto: Geir Daasvatn

Bli en del av julehandelen på Evje: Leig en julebod!

Jula kommer snart til Evje. Julegateåpningen, og åpningen av julehotellet, blir i år 12. november. Vi kommer tilbake med mye mer om hva som skjer denne helgen, og de ulike tidspunktene på de aktivitetene som er. Det vi vil formidle nå er at du, med dine egne produkter, kan bli en del av julehandelen på Evje i år også.

Det er også denne jula muligheter for å leige julebodene i Evje sentrum. Her kan du skaffe deg en egen salgsarena midt i Evje sentrum, om du har noen produkter å selge. Her er alle typer produkter velkommen.

– Vi legger til rette med ved, bålpanne og strøm i bodene. Så det er egentlig bare å ta med produktene dine og gjøre klar for salg. Noen selger strikketøy, andre bilder, lokal mat, fuglenek, vafler og lignende. Variasjonen de tidligere årene har vært stor, og alle er velkomne til å leie. Dette er en ypperlig anledning for private eller lag og foreninger til å få en unik arena til sine produkter, melder styret i Evje Handel og Serviceforening.

Bodene koster i år 500 kroner å leige pr. dag. Det er stor rift om de beste salgsdagene, så det kan lønne seg å være tidlig ute med å booke dag. Bodene er åpne for utleige fra julegateåpningen 12. november og frem til jul.

Hvordan få julebod?

Du kan bestille julebod ved å sende mail til lederen i Evje Handel og Serviceforening Else Haugland på else@dolenhotel.no, eller kontakte henne på mob 934 03 568. Nøklene til bodene oppbevares et lite steinkast unna, på Dølen Hotell. Det vil bli en betalingsløsning i år, og det er Vipps. Mer informasjon om dette kan du få ved å ta kontakt med Else.

Mulighet for frivillighet og andre ideelle organisasjoner

Det jobbes også med å få på plass et par boder ved Europris på Verksmoen. Her vil det være mulighet for fotballag, skoleklasser og andre som har produkter som kan selges men som går til ikke-kommersielle formål. Det kan være klassetur, fotballcup eller annet som noen vil tjene litt ekstra penger til. Her vil det ikke være kostnader for å leige boder.

Vi kommer snart tilbake med mye mer om alt sammen. Vi må bare vente til vi har alt av riktig informasjon. En ting er helt sikkert. Vi gleder oss til jul på Evje!

Vi gleder oss til julestemning i sentrum! Bildet er fra julegateåpningen i 2019. Foto: Geir Daasvatn
Del "Bli en del av julehandelen på Evje: Leig en julebod!"