Bra måned for OpplevEvje.no

Nettsida vår hadde 23 197 sidevisninger i november. Det er en fin økning med 10 % fra oktober.

23 197 sidevisninger gir et gjennomsnitt pr. dag på 773 visninger.

Så langt i 2020 (januar–november) har det vært 308 000 sidevisninger. I hele 2019 var det 218 000 sidevisninger. Vi ligger derfor an til en økning i «seertallene» i 2020 på rundt 50 % når desember er omme.

75 % av sidevisningene skjer på mobilen, 9 % på nettbrett og 16 % via desktop (PC).

Den mest leste enkeltsaken i november var reportasjen vår om ungdommene på Setesdal vgs. på Hornnes. 

Som tallene viser, er det nå mange som kikker innom nettsida vår hver eneste dag. 50 % økning på ett år er vi godt fornøyde med. Men vi vil jobbe det vi makter videre, og prøve å øke leserskaren enda mer. I ei lita bygd er den potensielle leserskaren selvfølgelig ikke veldig stor. Men vi har god tro på at vi med et bra arbeid videre skal få enda flere til å klikke seg inn på nettsida vår.

Setesdal vgs Hornnes byggfag 3. november 2020. Reportasjen derfra var den mest leste i november. Foto. Geir Daasvatn

Arbeidsfordelingen

Det er Inge Fredriksen som har satt opp nettsida, og laget de tekniske løsningene i WordPress. Vi synes han har gjort en utrolig bra jobb, med små midler. Slik tallene over viser, går veldig mange inn på nettsida via mobilen. Da må det også gjøres en ordentlig jobb, for å tilpasse visningen til det formatet. Vi er stolte over hvordan artiklene og innleggene på sida blir presentert. Så er det Leif Jørgen Versland som skriver de fleste sakene fra butikker og næringslivet ellers. Det er et område han har svært stor kunnskap om, etter mange år som butikksjef på Europris Evje og som styremedlem i Evje Handel og Serviceforening. Geir Daasvatn lager turbeskrivelsene, og skriver ellers litt om andre aktuelle temaer. Vi har ikke ressurser til å drive vanlig journalistisk virksomhet slik ei avis gjør. Men innefor våre begrensninger syns vi selv at vi får til et ganske bra «produkt».

Kjører på i desember!

Nå som det er desember, advent og julehandel, jobber vi litt ekstra for å skape blest om regionsenteret Evje. Desember er normalt også en måned der besøkstallene på nettsida stiger kraftig. Det skjer mye i bygda da, og vi får tilsvarende mye mer spennende og gøy å skrive om. Vi skal virkelig stå på for å «markedsføre» bygda vår framover mot jul!

 

 

Del "Bra måned for OpplevEvje.no"