Braksuksess for «Heilt vilt på Evje»

Det BLE heilt vilt, forteller en strålende fornøyd Unni Abusdal i komiteen bak arrangementet. Det var Evje Handel og Serviceforening som tidligere i år ble enige om å skape en høstaktivitet. Resultatet var at Unni ledet komiteen for å utvikle den herlige handelsfesten.
Unni bobler nesten over for å skape noe gøy på Evje! Foto: Geir Daasvatn

Komiteen har så vidt fått satt i gang en liten evaluering av prosjektet:

– Tilbakemeldingene så langt tyder på at alle butikkene på Evje har hatt en solid økning sammenlignet med samme helg i fjor. Vi har faktisk butikker som melder om oppimot 200 % vekst. Det er så gøy at vi kan se så positive resultater av at vi finner på noe sammen, stråler Unni.

Den entusiastiske komitélederen retter på samme tid en stor takk til alle involverte.

– Vi hadde aldri klart å skape dette på en så god måte, uten at butikkene selv gjennomførte kampanjen slik vi så for oss. Alle var kjempeflinke, og hadde laget i stand tilbud og aktiviteter som gjorde at vi kunne sende ut et felles budskap.

– Cecilie Kyllingstad i Kyllingstad Design laget flott materiell slik at profilen ble lik i alle medlemsbutikkene.

Skilt & Gravering på Evjemoen laget et kjempeflott banner på rekordtid som var lett synlig for alle som kjørte riksveg 9.

– Så må vi nevne at de flotte plakatene selvsagt er trykket lokalt, hos Setesdalstrykk.

– Ikke minst en stor takk til OpplevEvje, som promoterte arrangementet gjennom hele uka og gjorde slik at folk faktisk fikk med seg at det skjedde noe spesielt på Evje denne helga. Uten dere hadde aldri dette blitt så bra som det ble!

Lista er nå lagt. Ut fra tilbakemeldingene så langt virker det som konseptet «Heilt vilt på Evje» er kommet for å bli. Det er selvfølgelig opp til medlemmene i Evje Handel og Serviceforening å bestemme hva som vil skje neste år. Men det er klart at når resultatene virker så positive, er det nok bare å glede seg til en ny vill høst på Evje.

————————–

Vi gjør oppmerksom på at saken her er skrevet av Leif Jørgen Versland som er skribent i OpplevEvje, men som også har vært i komiteen for «Heilt vilt på Evje».

Del "Braksuksess for «Heilt vilt på Evje»"