Siren og Janette på Sjarm er også klare. Foto: Privat

Damene lager Supertorsdag på Evje

Høsten kommer sigende inn over bygda. Sommerturistene som gjør at det kryr av mennesker i sentrum har reist hjem, og vi går inn i en litt roligere periode for de næringsdrivende. Bygda yrer som vanlig i helgene, men høstferien er det neste store som gjør at «folketallet» på Evje atter en gang eksploderer.

SUPERTORSDAG 13/9 MED LANGÅPENT TIL KL. 19.00

Supertorsdag er virkelig et arrangement etter vårt OpplevEvje-hjerte. Her går ikke mindre enn fire forretninger sammen med utvidet åpningstid og supertilbud på en rekke varer og tjenester i et bredt spekter. Vi har stor tro på at vi sammen klarer å skape et mer spennende tilbud, trekke flere kunder og besøkende, enn om vi strever og kaver alene hele tiden.

Sjarm Evje

Sjarm Evje (bildet over) smeller til med tilbud på hele butikken (utenom en liten nyhet). Alle som handler er også med i trekningen av en flott veske, uansett hvor mye du handler for. Vil du vite mer om Sjarm Evje sitt sortiment kan du lese om det i Sjarm sin bedriftsoppføring hos oss.

Vil du se noen av skattene du kan få kjøpt eller gevinsten så er det masse fine bilder på Sjarm sin Facebookside.

Alle Tiders

Alle Tiders er også med på moroa. De har bestilt oppføring, men den er dessverre ikke klar i tide til festen. Også her blir det en drøss med muligheter for gode kjøp. Du kan spare alt fra 20-50 % på et stort utvalg av klær. De frister også med trekning av gavekort på hele 1 000 kroner til en av sine handlende kunder denne dagen.

For mer informasjon sjekk ut Facebooksiden deres.

Randi Salong

Når du er ferdig med å handle klær og tilbehør så er det vel på tide med litt egenpleie. Hos Randi Salong kan de friste med lett servering fra klokken 16-20. Du har mulighet for gratis konsultasjon, og også her blir det 25-50 % rabatt på en rekke utvalgte merker. Alle som er innnom får også med seg en gratis goodiebag. Les mer om kundekvelden og Randi Salong på Facebooksiden deres.

Natasha´s Naildesign

Lokalisert sammen med Randi Salong finner du Natasha’s Naildesign. Hun kan friste med gratis peeling og håndmassasje. Hun har også spesialtilbud på parafin-behandling som skal være veldig bra for tørre hender. Natasha frister også med trekning av gavekort blant alle de som er innom og handler til en verdi av 550 kroner.

Vil du vite mer om Natasha’s naildesign kan du se mer her. For enda mer informasjon og bilder anbefaler vi en tur innom hennes egen Facebookside.

Vi ønsker dere offensive damer lykke til med arrangementet, og håper dere sammen drar mye folk til sentrum denne dagen!

Del "Damene lager Supertorsdag på Evje"