Daniel Tickner i Flatebygd 2. mars 2018. Foto: Geir Daasvatn

Daniel Tickner: Nytt hovedkvarter og klar for vinteren!

Vi har hatt en prat med den allsidige og sympatiske bedriftseieren i Flatebygd, Daniel C. Tickner. Han er viden kjent for sitt nøyaktige og rimelig arbeid rundt om i bygda. Nå har han gjort store investeringer i firmaet, og bygget seg opp et eget hovedkontor med driftsbygning på Evjemoen.

– Det har vært et år med mye jobb. Vintersesongen ble kort, og vi har vært opptatte med graving nesten siden starten av året. Det går på det jevne med mye små og mellomstore oppdrag, forteller Daniel.

Han fortsetter:

– Vi driver med drenering, legging av vann- og kloakkledninger, planerer tomter og tar ellers på oss de fleste typer grunnarbeid. Grøfting, planering av tun, hageplanering og bygging av småveier er også noe vi har jobbet mye med.

Firmaet har hatt noen store og litt mer tidkrevende oppdrag med å klargjøre for fiber. Så det har vært et godt og travelt år for Daniel og arbeidsstokken hans. Han oppsummerer «bedriftshemmeligheten» med ganske så enkle, men treffende ord:  

– Vi har fokus på å levere god kvalitet på arbeidet vi utfører, for å sikre at kunden er fornøyd. Vi strekker oss langt for å imøtekomme kundenes ønsker og behov, og er så fleksible vi kan for å få ting til.

Vil du lese mer om Daniel og hans firma, kan du se bedriftsoppføringen her

Klargjør for vinteren

Det nye hovedkvarteret på Evjemoen. Da vi var forbi tidligere i sommer, var asfalten så fersk og enda varm, at maskinene inntil videre måtte stå på utsiden av tomta. Foto: Geir Daasvatn

Nå som vinteren står for tur, forteller Daniel oss at firmaet har investert i en klappvinge. Det er for å kunne utføre større brøyteoppdrag på en effektiv måte. Det er spennende å se at firmaet har vokst ut av tunet i Flatebygd, og fått etablert en flott base på Evjemoen. Selv sier Daniel at det er en fordel å kunne ha maskinparken så sentralt som det er der.

Det er utrolig moro å følge med på slike lokale grundere som vokser og får gode driftsvilkår i kommunen vår. Daniel oppsummerer veksten på en fin måte:

– Fornøyde kunder gjør at vi stadig får mere å gjøre.

Vi ønsker den blide gjengen lykke til videre med alle deres prosjekter. Nå er vi snart i vintersesongen, og det er brøyting og snørydding som blir hovedgesjeften i bedriften de neste månedene.

Ønsker du å innhente pris, eller diskutere et oppdrag med Daniel? Du når han på telefon 95237946.

Del "Daniel Tickner: Nytt hovedkvarter og klar for vinteren!"