Det er umulig å treffe Unni og Edvina uten å bli glad til sinns! Foto: Geir Daasvatn

Det blir elleville dager på Stylt fra onsdag til søndag!

Det er jo ikke en handelsfest på Evje uten at vi må innom de blide og offensive damene på Stylt. Den fine butikken til Unni og Edvina er nå smekkfull av flotte sommervarer.

Når vi spør hva som er planen for Evjedagene, ja så sprudler damene. 

– Det blir jo selvsagt heilt vilt hos oss også disse Evjedagene. Vi kjører rett og slett 20 % på hele butikken. Det vil si klær, smykker, vesker, krydder og ja….alt sammen, smiler de.

Det er stort utvalg og et bredt spekter av varer på Stylt. Så her bør det være muligheter for å finne noe nytt og gøy for noen og enhver. Så blir det som alltid veldig god stemning, og to blide og hjelpsomme damer som står klare til å ta imot de besøkende.

Unni er rask med å skyte inn:

– Det som kanskje blir ekstra gøy for kundene, er stativene hvor vi skal sluttselge litt produkter. Der blir det ville priser, du!!

Det er alltid trivelig å innom Stylt. Vi klarer ikke sette helt fingeren på det. Men det er noe helt spesielt med innstillingen og mottakelsen vi får når vi kommer på besøk. De smiler fra øre til øre og virker alltid så glade for å se oss. En slik følelse er jeg ganske så sikker på at flere av kundene deres også føler. Det er noe av grunnen til at alle ser ut til å trives i butikken. 

Vi ønsker den sjarmerende gjengen masse lykke til med gjennomføringen av Evjedagene. Vi håper salget blir strålende. 

Facebooksida til Stylt

Det er alltid trivelig å handle på Evje. Men det er når det skjer slike «ekstra» arrangementer spesielt hyggelig i bygda vår. Det er noe eget som oppstår når alle medlemmene i Evje Handel og Serviceforening går sammen om å skape en helt spesiell handelsopplevelse på Evje.

Del "Det blir elleville dager på Stylt fra onsdag til søndag!"