Det blir ikke helt vilt på Evje uten en tur innom de blide jentene på Stylt 

Mange har fått med seg at superduoen Edvina og Unni snart går hver til sitt. Unni skal ned til Hornnes og skape magi på Essoen der etter nyttår. Det går mye tid til forberedelser av det, og hun er gradvis på vei ut av den flotte butikken i sentrum.

Men selv om ikke alt er som det pleier, er det ingenting å si på verken humør, service eller planleggingen av fest og mye moro til helgen. Her skal det rigges både til handelsfest og litt ekstra til kundene fra torsdag til lørdag.

– Det blir selvsagt mye tilbud under Heilt vilt, men det som er vel så koselig er at nå kan vi endelig servere kundene våre kake og kaffe. Så det er noe av det lille ekstra vi gleder oss veldig til, smiler Unni.

Vi tenker at det kan være mange menn som henger etter på handletur. Men da er det flott å kunne vente med litt kaffe og kake mens fruen handler. Det er jo da store sjanser for at alle blir fornøyde.

Helt ville tilbud

Det er som det pleier på Stylt når det skjer noe ekstra. De kliner virkelig til med mange gode kjøp hvor man kan spare mye penger. Vi spør Edvina hyggelig om ikke hun kan dele noen av tilbudene med våre lesere, og det gjør hun.

– Vi skal ha 20 % rabatt på alle vesker og ikke minst alle varer vi har fra Hasla. Så kommer vi til å sette ut stativer hvor det er 50 % rabatt på alt, men ikke minst så kjører vi stativer til kun 49 kroner plagget, uansett førpris! Så her kan man gjøre mange knallgode kjøp.

– På toppen av alt dette kommer vi til å ha en del overraskelsesposer.

Følg med på butikkens sosiale medier for mer oppdatering rundt Heilt vilt fra 7. til 9. oktober.

Stylt på Facebook

Stylt på Instagram

Det har alltid vært, og er fortsatt, utrolig trivelig å besøke jentene på Stylt. De er alltid så blide, offensive og ikke minst fulle av pågangsmot. For kundene er det jo også en bonus å innom butikken, for de kliner virkelig til med tilbudene når det skjer noe. Vi ønsker masse lykke til med Heilt vilt på Evje.

Del "Det blir ikke helt vilt på Evje uten en tur innom de blide jentene på Stylt "