Det går mot en strålende helg på Evje!

Plutselig har det gått en uke siden julegateåpningen på Evje. Selv om den ikke kunne gjennomføres med sedvanlige arrangementer, sang og musikk, har tilbakemeldingene fra publikum vært strålende. «Det har om mulig blitt enda triveligere å komme til Evje», er gjennomgangsmelodien.

Hva skjer så denne helgen? Det er butikker som bugner av fine varer og flotte folk, og som er klare til å ta imot kunder fra hele landsdelen. Noen er i gang med forberedelser til Black Week neste uke, mens noen av våre egeneide butikker forbereder seg på en litt annerledes dag med «Nisjebutikkens dag». Vi er så heldige å ha en stor variasjon med både egeneide og kjedestyrte butikker i bygda. Dette påvirker selvsagt driften i et litt annerledes år. Det som er helt sikkert er at det kan lønne seg å ta julehandelen på Evje i år. Lurer du på hva vi sikter til, anbefaler vi deg å ta en kikk på denne saken her om 10-shoppers.

Julebodene er fulle!

Julebodene i sentrum er fulle også denne helgen. Her vet vi at julekomiteen til Evje Handel og Serviceforening jobber med å få på plass flere boder, slik at flere skal få mulighet til å være med på julemarked på Evje. Bodene er under oppussing, og vil være på plass innen neste helg. Pågangen har vært enorm, og julekomiteen vil tidlig neste uke legge ut en kalender slik at alle kan få oversikt over når det er ledig julebod. Det er størst etterspørsel i helgene, men også mulig å leie plass midt i uka. For spørsmål om julebod, kontakt Leif Jørgen på 476 99 295.

Husk god avstand i butikkene, å vaske/sprite hendene ofte og å holde deg hjemme om du er syk. Vi ønsker alle sammen en trygg og trivelig førjulshelg på Evje!

Marte (t.v.) og Una Kopperud kom helt fra Farsund og Kristiansand for å være med på åpningshelga for julehandelen på Evje. ETter det vi skjønner, vil de også være med denne helga. Så gøy! Foto: Geir Daasvatn
Del "Det går mot en strålende helg på Evje!"