Julenissen med gode hjelpere i Evje sentrum 18. desember 2014. Foto: Geir Daasvatn

Det går mot jul på Evje

Det er hektisk aktivitet rundt forretningene. Julekomitéen har gjort et solid stykke arbeid for at det skal bli julestemning på Evje i år også. Ut fra det lille innblikket vi har fått i julekomitéen sitt arbeid, og informasjon fra andre næringsdrivende, vil det bli fin julestemning i sentrum fra 15. november.

Følg Evje Handel og Serviceforening på Facebook

Kjell Rune er i gang med jobben, og holder nå på borte ved E & H Sparebank. Foto: Geir Daasvatn

Handelsstanden jobber på kryss og tvers av forretninger for å komme i mål med rigging, pynting og aktiviteter. De har vært strategiske, og alliert seg med julehuskongen Kjell Rune Strømstad på en del av pyntingen. Det er mange dugnadstimer som ligger til grunn for å skape et trivelig julemiljø i sentrum.

Juleprogrammet

Juleprogrammet er klart. Det starter allerede fredag 15. november med tenning av julelys og aktiviteter for barna. Med snøfallet de siste par dagene ser den rette julestemningen ut til å være garantert. Tenning av julegrana i sentrum vil skje på et litt senere tidspunkt.

Årets juleprogram på Evje

Det er tøff skattejakt både fredag og lørdag. For å delta i denne skattejakten koster det 100 kroner for et skattekart. Det er gaver til barna som er verdt mye mer enn de 100 kronene, så dette synes handelsstanden er veldig spennende. Du får kjøpt skattekart hos Lenette Bebe i hennes lokaler i Infobygget i Evje sentrum. På hvert skattekart finnes det en liste med 10 butikker/medlemsbedrifter hvor barna skal stoppe innom og få med seg en ting.

Flere juleboder

Nytt av året er at det er investert i enda flere salgsboder i hjertet av Evje sentrum. Bodene ble satt opp i ettermiddag. Det ser fint ut! Her er det mulighet for alle som ønsker å bestille seg en egen salgsplass nå i den travle julehandelen. Det koster kun 100 kroner i døgnet for leie. Her går de beste plassene først. Så det kan være lurt å booke allerede nå.

Ønsker du å bestille en julebod ?
Kontakt Nadia Qvam Nilsen ved Fargerike Evje på telefon:  917 85 255

Bodene er alt på plass. Dette blir gøy! Foto: Geir Daasvatn
Del "Det går mot jul på Evje"