Fra Evjedagene i 2016. Ett av mange gøye arrangementer som Evje Handel og Serviceforening har stått bak i årens løp. Foto: Geir Daasvatn

Det lukter rekorder på Evje!

Vi har i dag hatt en tur på de forskjellige campingplassene i området, og også hatt en svipp innom Vegard Hansson i Mineralparken. Dette for å lage en liten filmsnutt over campingmuligheter. Det er nærmest smekk fullt alle veier. Det er helt utrolig med mennesker som har funnet veien til vårt kjære Evje og Hornnes denne pinsehelga. Mineralparken var heller intet unntak, og kunne melde om fullt belegg på overnatting og full parkeringsplass. Vi blir ikke overrasket om flere forretninger setter omsetningsrekord i dag.

Tingenes tilstand var lik over hele linjen. På Verksmoen stod det biler nærmest over alt, og trafikken til og fra Riksveg 9 var slik at det mest skulle vært lyskryss. Da vi også var innom sentrum stod nesten trafikken fra Stylt i sør til Lars Kile i nord.

Saken fortsetter under bildet

Odden Camping, Evje, 2019. Denne og forrige helg har plassen vært smekkfull. Foto: Leif Jørgen Versland

Vi er heldige!

Slike langhelger kan ta igjen mye av den omsetningen som forsvant uten påsketrafikken. Så er jo det alle lurer på; er dette en forsmak på sommeren? Masse blide mennesker som sirkulere i bygda, og bruker mange av de fantastiske tilbudene vi har i området. Det snakkes om å feriere i Norge, vi kan egentlig bare bruke ferien lokalt.

Vi er jo optimistisk anlagt, vi i OpplevEvje. Så vi velger å tro at det kan bli en helt fantastisk sommer, som gjør at bedriftene i september kan se tilbake på et annerledes, men godt år med tanke på omsetning – tross alt.

Vi gleder oss over de smått kaotiske tilstandene, og ser frem til å komme enda tettere på når vi etablerer oss med Turistinformasjon i Infosenteret for sommeren. Innen den vil det komme mange gladsaker fra oss. Det er utrolig mye spennende på trappene.

Sommeren 2020 på Evje håper og tror vi blir smått magisk 😊

Del "Det lukter rekorder på Evje!"