Det skal ikke stå på oss 😊

Det er med stor glede jeg ser aktiviteten i Evje sentrum og trafikken på Riksveg 9. Det er bobiler, campingvogner, privatpersoner, arbeidsfolk og varetransport nesten som før. Det er rett og slett et yrende folkeliv jeg kan observere fra kontoret mitt i sentrum. Nå kjenner jeg at jeg begynner virkelig å glede meg til sommeren. Det er fortsatt en stor jobb som må gjøres for å opprettholde aktiviteten. Men vi har gode forutsetninger for å lykkes selv om grensene til Norge er så godt som stengt.

Ting ble plutselig annerledes, og året 2020 vil gå inn i historiebøkene som et spesielt og krevende år for mange. Men samtidig er vi utrolig heldige som bor i Norge i en slik vanskelig tid, og ekstra heldige vi som bor i vår kommune.

Det er ikke så vanskelig for OpplevEvje-apparatet å bli enige på styremøtene. Foto: Privat

Krisen har truffet ulikt. Vi har snakket med bedrifter som har hatt helt stengt. På samme tid har vi også pratet med mennesker som aldri har hatt det travlere på jobb. Intensjonen vår med OpplevEvje er – og har alltid vært – å jobbe for en økt synlighet og stimulere til mer aktivitet i bygda. Derfor har vårt lille system besluttet følgende:

  1. Vi sender ikke ut faktura på bedriftsoppføringer før i august, om ikke annet er avtalt
  2. Vi viderefører også gratis markedsføring for alle som ønsker det

Vi har som kjent fått installert en reklamemodul på vår nettside, OpplevEvje.no. Annonsene blir plassert automatisk inn i teksten i artiklene, og ute til høyre i stolpemenyen. Så rullerer de i løpet av døgnet, alt etter antall annonsører.

Fra annonsene kan det lages lenker til bedriftspresentasjonene våre (hvis deres bedrift er kunde), til produktaviser eller til andre nettsider. Om dere tar en kikk på noen av artiklene på OpplevEvje.no, vil dere se hvordan systemet er og hvordan annonsene er utformet. Her kan det være plass til rene produktannonser, eller kanskje like gjerne meldinger eller informasjon deres firma ønsker å komme ut med til flest mulig i dagens uoversiktlige situasjon.

Endringer i åpningstider, tilbud om utkjøring av varer og mulighet for netthandel kan sikkert være aktuelle temaer deres bedrift gjerne vil informere kundene om? Kanskje vil dere bare ha med firmaets logo og kontaktinformasjon, for å vise at dere er på hugget og drifter for fullt! Alt dette avgjør dere selvfølgelig selv.

Om pågangen blir veldig stor, må vi kanskje «rasjonere» litt på plassen. Det kan for eksempel være at hver annonse står inne i én uke om gangen, eller på andre måter. Det er bare et teknisk spørsmål, som vi finner løsning på hvis «problemet» skulle oppstå.

Gratis ut juli

Vi deler altså deres annonse gratis – ut JULI måned – mot noen enkle kriterier:

  • Det må være god kvalitetpå annonsen som sendes ferdig til geird@agder.no
  • Annonsestørrelser:
    Liggende: 970px bred x 250px høy
    Stående: 300px bred x 300px høy
  • Filene må være JPG-filer og størrelsen må ikke være over 250 kB

Ønsker dere annonse og trenger hjelp, kan vi også være behjelpelige med å lage selve annonsen. Men da vil det påløpe produksjonskostnader etter avtale. Et standard oppsett med annonse for PC og mobil vil koste kr. 490,- eks. mva.

For dere som har aktiv annonse hos oss i dag, er det fint om dere tar en sjekk om tilbudene fortsatt er aktuelle! Vi har ikke kapasitet til å følge opp hver enkelt bedrift på dette.

Kontaktinfo OpplevEvje

Om dette skulle være i deres interesse, så ta gjerne kontakt. Av oss to nedenfor er det Leif Jørgen som er eksperten på markedsføring, så ring gjerne ham først. Er det meir praktiske spørsmål, kan nok Geir også svare. Inge Fredriksen er vår datatekniske ansvarlige, og er den som legger annonsene inn på nettsiden for oss.

Geir Daasvatn, geird@agder.no – mob 909 26 724

Leif Jørgen VerslandLeif.jorgen.versland@oppfrisk.no – mob 476 99 295

Del "Det skal ikke stå på oss 😊"