Jentene på Evje Optikk gleder seg til Evjedagene! F.v. Birte Hartveit, ??, Trine Bjærum og Kine Roel Omland. Foto: Geir Daasvatn

Det skjer mye på Evje før høstferien!

Det skjer mye nå før helgen inn mot høstferie. Vi kan fortelle om varierte tilbud hos flere av medlemsbedriftene.

Barnas Dag hos Intersport Evje onsdag

Uansett hvor stort «trøkket» er i butikken, så er Jørgen Lien alltid i stand til å håndtere det! Foto: Geir Daasvatn

Vi begynner hos Intersport Evje. De arrangerer onsdag 26. september BARNAS DAG på butikken fra klokken 09.00 til 19.00. Det blir mange gode tilbud, og spesielt på både klær og utstyr til barna. Høsten har fått fotfeste, og vinteren er snart i anmarsj. Da kan det være kjekt med rabatter og gode kjøp for å møte den nye årstiden.

Intersport har bestilt oppføring i bedriftsregisteret vårt. Vi har ikke hatt kapasitet til å få denne på plass før festdagen, men du kan lese mer om bedriften hos oss snart. Vi anbefaler deg å følge dem på Facebook, hvor de er aktive og byr på seg selv.

Vi har hatt gleden av å besøke Intersport for en prat med Jørgen tidligere i år. Se den filmen her.

Evje Optikk med kundekveld torsdag

Du må bare bli i godt humør når du handler med disse jentene! Foto: Geir Daasvatn

Evje Optikk arrangerer kundekveld kvelden etter, altså torsdag 27. september. Her begynner moroa fra klokken 19.00 og varer til 21.00. De forteller oss om varierte tilbud på en rekke kjente merkevarer, og 20% på de aller fleste brilleinnfatninger til dame, herre og barn.

Vi har tidligere hatt fornøyelsen av å besøke de humørfylte jentene!  Les mer om den flotte butikken her.

De vil slippe flere spennende tilbud frem mot selve kundekvelden. For å få med deg alle tilbudene; følg med på Facebooksiden deres.

Europris Evje vil også være med på moroa!

Marthe Åsen er klar for SUPERHELG på Europris Evje. Foto: Geir Daasvatn

Det er noen nede på Verksmoen som også vil være med på festen. Europris Evje starter kjedens egen SUPERHELG torsdag klokken 09.00. Tilbudene på Europris er mange og varierte, så vi henviser også her til butikkens egen Facebookside. Men vi kan røpe at unge Versland forteller at det er mye penger å spare på en haug av nyttige forbruksvarer.

– Det er lurt å stikke innom i løpet av helgen, forteller han med stort glimt i øyet.

Vil du vite mer om Europris Evje kan du se presentasjonen her. Det blir også sendt ut egen kundeavis som gjelder torsdag til og med lørdag.

Lykke til med arrangementene!

Vi ønsker dere alle sammen lykke til med gjennomføringen.

Er det noen av våre medlemsbedrifter som har spesielle tilbud eller planer for deres bedrift i høstferien? Ta gjerne kontakt med oss; fortell oss hva som skjer. Gjerne på Facebook! Vi jobber med en sak om høstferie og handel. Da er det fint om flere vil med på en sak på OpplevEvje.no.

Del "Det skjer mye på Evje før høstferien!"