Marte K. Meland og Elin Engesland på Elma 30. oktober 2019. Foto: Geir Daasvatn

Elma: Evje som handelssenter utvikler seg med enda en nyetablert butikk

Vi har vært så heldige å få en snikktitt inn i det nyeste tilskuddet av butikker i Evje sin handlegate. Det er klesbutikken Elma som åpner i dag fredag 1. november klokka 12.

Vi begynner jo å bli litt kjent med bedriftene og mange av butikkene i bygda. Vi kan allerede nå se at her kommer det en del nye ting til både barn og voksne. Butikken finner du nord i sentrum, med gode parkeringsmuligheter rett over gata.

Det er ikke helt ukjente fjes vi møter på i de flotte lokalene til de unge damene. De fleste kjenner både Elin Engesland og Marte K. Meland godt fra deres tid i Nille. Det er utrolig sprekt å hoppe av trygge jobber i Nillekjeden, for å starte deres eget fra bunnen av. Jentene er offensive og positive, og har helt klart tenkt gjennom hva de begir seg ut på. Marte starter ikke bare ny butikk; hun er i full gang med husbygging i Eiken og har for ikke lenge siden også gått inn i de giftes rekker. Så her er det pågangsmot og arbeidsvilje som bare det.

Jeg føler vi utfyller de klesbutikkene som allerede er etablert på Evje fra før på en god måte. Det er en del som har savnet akkurat det segmentet vi håper å bygge opp her. Så er vi jo nyetablerte, og vil tilpasse oss markedet bedre etter hvert og kanskje utvide gradvis det utvalget vi har, smiler Elin.

Fotograf Geir ble veldig betatt av de nydelige fargene på høstens moteplagg!

20 % på hele butikken og 500 i gavekort

Det er som nevnt i formiddag klokka 12:00 at butikken åpner med kaker og kaffe. For de som har en Instagram-konto kan det være verdt å ta en tur ned for å delta i den morsomme konkurransen jentene har planlagt. Kanskje blir nettopp du den heldige vinneren av et gavekort på 500 kr. For å bevare litt av spenningen rundt konkurransen røper vi ikke mer, men anbefaler alle å ta en tur ned for å se.

Jentene åpner jo i en litt komplisert tid; skal de ha høst-, vinter- eller julekjoler på lager? Dette er de bevisste på, men de ville veldig gjerne ha med seg den trivelige julehandelen på Evje. Så er det jo en nyetablering som vil måtte gå seg litt til. Elin er engasjert i julekomitéen til Evje Handel og Serviceforening og meget erfaren innen handel på Evje, så vi har stor tro på at dette blir suksess.

Vi i OpplevEvje ønsker de sympatiske jentene masse lykke til, og ønsker dem knallsuksess fra første dag. Vi kommer tilbake med litt mer fra selve åpningen etter hvert.

Elma skal også selge barnetøy. Foto: Geir Daasvatn
Del "Elma: Evje som handelssenter utvikler seg med enda en nyetablert butikk"