Gruva Opplevelser rett før åpningen litt tidligere i sommer. Nå har det alt vært et yrende liv her i flere uker. Foto: Geir Daasvatn

Et eldorado for barne- familier på Gruva Opplevelser på Evje

 Vi har hatt et lite besøk på ett av de nyeste tilskuddene i Evje sentrum, nemlig Gruva Opplevelser. Her fikk vi en liten prat med en av initiativtakerne, Katharina Skavoll.

– Vi er veldig ydmyke og takknemlige for mottakelsen vi har fått i bygda, det har egentlig gått over all forventning. Så har gjestene også mye gøy å se frem til videre, smiler hun.

Katharina beskriver at de har hatt utfordringer med leveranser på en del leker og utstyr. Konseptet er bare i startfasen i forhold til hva de ønsker å utvikle i de svære lokalene i Evje sentrum. De har nå i sommer åpnet med barista, kafedrift og fått inn litt varer til sin spesialbutikk, mens den kreative gjengen har masse aktiviteter for barn og unge i alle aldre. Her kan du nyte en kopp kaffe og en matbit, mens barna kan leke og utfolde seg i et svært lekeområde i kjelleren. Utover høsten vil de starte opp med dans og masse aktiviteter. Så her har den kreative moroa akkurat startet, og vi har mye å se frem til.

Hyggelig samarbeid!

Katharina skryter av de andre næringsdrivende de har som naboer:

– Det er så trivelig når vi får besøk av kunder som har blitt sendt bort til oss fra Spisekroken, for vi kan komplementere og tilby noe ikke de har. På samme måte som vi sender folk både til Spisekroken og Bua dersom ikke vi har det kundene etterspør. Det er utrolig hyggelig, smiler den sympatiske og kreative damen.

Undertegnede hadde med seg sine jenter på 5 og 12 år, og begge to var klare i talen:

– Vi vil tilbake på Gruva, for her var det så gøy!

Her kan vi garantere at barna vil trives og ha det moro. Noen vil kanskje mene at torsdag og fredag er ekstra gøy på Gruva, for da får de nemlig inn donuts fra Happy Donuts som holder til i Kristiansand. Det er bare å glede seg til fortsettelse for å se hva Merete Almås og Katharina Skavoll vil finne på fremover. For her kommer det garantert veldig mye moro som vil gjøre Evje enda mer spennende å besøke.

Vi ønsker lykke til videre, og ser ikke bort fra at vi kommer tilbake med mer om hva som skjer her utover høsten.

Gruva Opplevelser på Facebook

Rita Flottorp sin humørfylte sommerlogo, som vi er så heldige å ha fått lov til å bruke gjennom sommeren.
Del "Et eldorado for barne- familier på Gruva Opplevelser på Evje"