Dølen Hotel 23. mai 2018. Foto: Geir Daasvatn

Eventyrlig sommer og spennende høst på Dølen Hotel

Vi har hatt et aldri så lite besøk på Dølen Hotel. Vi er nysgjerrige på alt som skjer, og vet at det er mye spennende på gang når vi ser i aktivitetskalenderen vår.

Les masse mer om Dølen Hotel i vårt bedriftsregister

– Det har vært en eventyrlig sommer, smiler Else. Det har vært stor aktivitet hele tiden. Restauranten, Solsiden og hotellrommene var flittig brukt av både fastboende og tilreisende. Det er klart vi blir tryggere på driften, nå som vi har fått et år med erfaring som hotelleiere og har vært gjennom sesongene. Vi føler vi er godt forberedt på å gi et variert og godt tilbud utover høsten.

Vi er imponerte

Else gleder seg til den travle høsten!

Else er entusiastisk og offensiv når hun forteller. Vårt lille utsendte apparat kan ikke annet enn å bli imponert over hva de har klart å skape på det ærverdige hotellet. Det er mat i verdensklasse, og de har arrangementer og en kulturscene som gir Evje og Hornnes enda en dimensjon i det unike du kan oppleve i bygda. Det er fort å glemme at de åpnet hotellet i mars 2017. Det er en imponerende jobb som er gjort på den korte tiden.

– I høst blir det mye kurs, og vi får stadig nye bestillinger på møter, konferanser og andre typer selskaper. Vi har alt fra lokale klubbmøter til store brylluper og bursdager. Så blir det mye variert musikk og mat selvfølgelig!

Vi kommer tilbake med mer om selskapsmuligheter og maten på Dølen ved en senere anledning. Bare ut september er det masse som skjer. Allerede i morgen lørdag 15. september kan du oppleve Rune Sanden med band. Det ryktes på bygda at det blir en livlig helg med mye folk. Les mer om det arrangementet her.

Så er det den velkjente søndagsbufféen på søndagen, før det er kulturell aften med tidligere spellemannsvinner Knut Riisnæs tirsdag 18. september.

Det er mye annet spennende som skjer på Dølen også. Du kan få med deg alt sammen på Dølen Hotel sin Facebookoversikt eller i vår aktivitetskalender.

På med tyrolerhatten!

Verdt å nevne her siden tiden går så fort, er Oktoberfesten på Dølen Hotel 13. oktober. De gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer til en heidundrende oktoberfest med langbord og benker i storsalen. Det serveres en treretters meny med tilhørende forfriskninger. Her har kjøkkensjefen samarbeidet med Nøgne Ø for å tilby en spennende meny. Det blir dans, fest og moro til langt på natt. Selve Oktoberfesten er dessverre allerede utsolgt, men fortvil ikke. Det blir konsert og livemusikk fra klokken 22. Da åpner Dølen også dørene for de som ikke har deltatt på arrangementet i forkant. Det er bare å lete frem tyrolerhatten og gjøre seg klar, for her blir det mye folk og garantert super stemning.

Vi kommer tilbake med mer om Dølens tilbud til jul når det nærmer seg. Julebordene og aktivitetene opp mot jul virker å bli en fantastisk opplevelse, ut fra det lille vi har sett av programmet så langt.

Ønsker du å arrangere selskap, møte eller imponere kollegaer med en middagsopplevelse de aldri vil glemme? Kontakt Dølen på telefon 379 33 900 eller sjekk ut hjemmesiden deres for mer info.

Del "Eventyrlig sommer og spennende høst på Dølen Hotel"