Hannåsvollen Gård på Kjetså i Hornnes 15. mai 2018. Foto: Geir Daasvatn

Eventyrslottet på Hornnes som når hele Norge

Hannåsvollen er en liten skjult perle på Kjetså i Hornnes, ikke langt fra riksvei 9. Her har en liten gammel gård blitt omgjort til en fabelaktig interiør- og gavebutikk i naturskjønne omgivelser.

Artikkelen er skrevet av Leif Jørgen Versland og tilrettelagt av Geir Daasvatn

Vi har vært nede på besøk en gang tidligere i forbindelse med bedriftsoppføringen som du kan lese her.

Det er så mye spennende som skjer på Hannåsvollen Gård, at jeg som prosjektleder i OpplevEvje så meg nødt til å ta et lite besøk til. Litt for å fange opp den spesielle atmosfæren, og ikke minst for å lære mer om hvordan innehaver Kjersti Våge tenker i måten hun driver sin kundebehandling i låven og arbeidet hun driver på nett.

Kjempestor på Facebook

Litt av bakgrunnen for min nysgjerrighet er at Hannåsvollen har utrolige 17 583 personer som følger butikken på Facebook. Dette er ganske utrolig når man driver butikk i en bygd med 3 600 innbyggere. Det er mennesker fra hele landet, og Kjersti og hennes ansatte bruker kanalen aktivt for å nå nye kunder og ikke minst få vist frem alle de nye produktene som stadig kommer inn i deres spennende sortiment.

– Facebook er en flott mulighet til å nå mange mennesker på kort tid. Jeg bruker mye tid på dette, siden det er en flott arena for å vise frem produktene våre. Men som med alt annet krever det mye tid, både selve bildene og også oppfølgingen av kundene som kommuniserer med oss via sosiale medier. Vi lever i en tid hvor telefonen brukes til alt fra nyheter, film, informasjon og handel. Det er viktig å ha mulighet til å treffe kundene der de er, nemlig på nett.

Hjemmesiden til Hannåsvollen Gård

Hannåsvollen Gård på Facebook

Kjersti var tidlig ute med nettbutikk. Når man ser på resten av kommunens digitale satsing er Hannåsvollen helt unik. Hun er rask med å skyte inn at det ikke bare er å starte nettbutikk. Det krever mye tid, ressurser og en interesse for å holde nettsiden oppdatert og tidsaktuell.

– Nettbutikk er ikke for alle. Det kreves enormt mye arbeid i oppdatering og vedlikehold, og man må være tilstede når kunden er der. Det er jo som oftest på kvelden. Men vi er opptatt av å gi alle kunder en god handleopplevelse enten det er i butikk, på nett eller telefon. Så da må vi være tilgjengelige også på kveldstid!

Unik handleopplevelse

Kundeopplevelsen på Hannåsvollen er unik. Det kan vi skrive under på! Du får en mektig ro i kroppen når du kommer inn på området. Omgitt av flott natur kjenner du lukten av nytraktet kaffe og lapper. Smilene sitter løst, og du føler deg virkelig velkommen. Her kan mannfolkene som ikke er så interessert i handel og interiør sitte ute i et pent opparbeidet uteområde med sitteplasser. Her er det nydelig å bare sitte med kaffekoppen og nyte livet og snakke med andre, mens fruen er inne og gjør noe av det hun liker best.

Artikkelen fortsetter under bildet

Hagen på Hannåsvollen. Perfekt for en stille stund med kaffikoppen. Foto: Geir Daasvatn

– Under Evjedagene til helgen kommer vi til å gjøre enda mer stas på våre kunder. Det blir hjemmebakte kaker, og vi har fått inn mye flotte nye varer som vi gleder oss til å vise frem.

Vi har hørt rykter om at Kjersti sin gulrotkake alene er verdt turen til Evje. Har du ikke besøkt Hannåsvollen Gård anbefaler vi at du setter av tid til det i løpet av ferien. Vi i OpplevEvje er sikker på at du vil trives, finne noe nytt du kan kjøpe med hjem, og komme igjen senere for å se etter flere skatter.

Kjersti Våge (t.v.) og Anne Omland ønsker alle hjertelig velkommen til Hannåsvollen! Foto: Geir Daasvatn

 

Del "Eventyrslottet på Hornnes som når hele Norge"