Evje Handel med ny nettside for netthandel!

Vi har gleden av å kunne presentere Evje Handel og Service- forening sitt nye digitale tilbud. Foreningen har ved hjelp av Cecilie Kyllingstad i Kyllingstad Design på rekordtid fått laget en nettside for netthandel. Her formidler de hvilke medlems- bedrifter du kan handle hos. Du får varene fritt levert hjem til deg, uten ekstra kostnader.

Sjekk ut den nye siden her.

Evje Handel er også på Facebook, den siden kan du følge her.

Unntakstilstand

Spredningen av koronaviruset og de påfølgende tiltakene fra myndighetene har stor innvirkning. Det har ført til nedstenging og massepermitteringer i virksomheter over hele verden. Korona-epidemien rammer oss alle sammen, og er krevende for alle bransjer og mange familier.

Næringslivet i Evje og Hornnes og i hele Norge er derfor i unntakstilstand. Evje Handel og Serviceforening beskriver det godt på sin nye hjemmeside:

– Vi står ovenfor en nasjonal krise, hvor alle blir berørt og må bidra. Dette rammer mange hardt, også det lokale næringslivet. Spesielt små bedrifter er sårbare og trenger din støtte for å kunne opprettholde sin virksomhet. For å gjøre det mulig, har vi opprettet denne siden sammen med våre gode samarbeidspartnere: Evje og Hornnes Sparebank, Evjemoen Næringspark og Setesdalsbudet. Nå kan du fortsette å handle lokalt – også fra nett, og hjelpe til å sikre et rikt mangfold her i distriktet.

Du kan handle trygt og enkelt – Fritt levert hjem

Samarbeidet er slik at varene kjøres hjem til deg direkte fra de ulike butikkene du har handlet fra. Det er utlevering onsdag og fredag fra klokken 15.00 – 18.00. Du som kunde betaler ikke noe for tjenesten, og blir kontaktet før levering. Det er stort fokus på smitteforebyggende tiltak.

Før denne tragiske epidemien så vi netthandel som en av våre største utfordringer for å beholde særpreget og nisjebutikkene våre. Statistikkene viser at netthandel har eksplodert de siste ukene i mange bransjer. Det er flere som har netthandel-løsninger gjennom sin kjedetilhørighet. Men her kommer et tilbud som også kan hjelpe de små på Evje. Det er positivt at Evje Handel og Serviceforening nå digitaliseres og kan tilby kundene kontakt på nett.

Så er det viktigere enn noen gang at vi som forbrukere handler lokalt. Sammen skal vi klare dette!

Del "Evje Handel med ny nettside for netthandel!"