Evje Handel og Serviceforening arbeider med høstaktiviteter og ser frem mot jul

Foreningen er driftet av frivillige medlemmer på fritiden. Derfor er det begrenset med møteaktivitet på sommeren. Da er alle de engasjerte næringsdrivende opptatte med å holde driften på topp i egen forretning. Nå er sommeren over, og styret styret har igjen vært samlet for å planlegge resten av året og prøve å se litt inn i krystallkula for neste år. Vi kommer tilbake med mye mer om dette i egne saker.

Foreningen Evje Handel og Serviceforening teller nå oppimot 40 medlemmer. Disse medlemmene er med på å sponse og skape aktiviteter som gir millioner i ringvirkninger. Evje Handel og Serviceforening er absolutt med på å sette Evje og Hornnes kommune på kartet som et levende regionsenter. Det er kanskje ikke så mange som tenker over dette til vanlig; men uten foreningen hadde det ikke vært Evjedagene, Evje i 120, Julegate, 5-shoppers eller 10-shoppers. Dette er bare noe av det foreningen jobber med, for å dra folk til Evje og å stimulere folk til å handle lokalt.

Fra Evjedagene i 2016. Ett av mange arrangementer som ikke hadde vært om det ikke var for Evje Handel og Serviceforening. Foto: Geir Daasvatn

Ingenting uten medlemmene!

For at foreningen skal ha økonomi og menneskelige ressurser til å skape slike aktiviteter, er den helt avhengig av medlemmene sine. Medlemskontingenten er den økonomiske bærebjelken i foreningen. Desto flere medlemmer, desto flere aktiviteter kan det skapes. Det er hevet over enhver tvil at disse aktivitetene kommer absolutt alle til gode.

Nå vil foreningen organisere seg for vekst i medlemsmassen. Det er satt opp to personer som skal jobbe litt ekstra med rekruttering og dialog med næringsdrivende som ikke er medlemmer enda. Vi kommer tilbake med mye mer om dette også, når vi får tatt en prat med de frivillige som har påtatt seg ansvaret.

Frem til vi får en prat med de utvalgte, vil vi minne om betingelsene for et medlemskap i den viktige foreningen.

  1. Første året er det kr 1500,- i kontingent
  2. Etter første året er det kr 1000,- pr. omsatt million opptil maksbeløp kr 10.000,-

Mange fordeler med medlemskap

Else Haugland er leder i EHS. Arkivfoto

Gjennom et medlemskap i foreningen får du gleden av å kunne være med på medlemsmøter og diskutere alt som skjer. Ikke nok med det; så er det rimelig annonsering, materiell til alle kampanjene, studietur, med på 5- og 10-shoppers, andre møter og opplæring gjennom eksterne aktører. For bare å nevne noen av medlemsgodene.

Det er viktig å stå sammen for å prøve å skape aktiviteter, og å stimulere folk til å besøke oss og bruke forretningene våre. Flere medlemmer gir flere gode ideer, større miljø og bedre økonomi til å kunne finne på enda mer aktivitet. Økt aktivitet vil igjen gi mer besøk og økt omsetning, som bidrar til trygge arbeidsplasser og bedrifter i kommunen.

Vi heier videre på Evje Handel og Serviceforening, og de driftige og flnke menneskene der. Vi gleder oss til å formidle mange flere gladsaker fra foreningen!

Del "Evje Handel og Serviceforening arbeider med høstaktiviteter og ser frem mot jul"