Evje Handel og Serviceforening på offensiven!

En offensiv Evje Handel og Serviceforening (EHS) er veldig fornøyd med besøket og omsetningen i butikkene i sommer.

Vi er veldig glade for å ha fått lov å være tilstede og observere under et styremøte i EHS. Det gir oss et unikt situasjonsbilde innen handel og service i bygda. Det gir innblikk i hva som skjer, og ikke minst gleden av å kunne diskutere med engasjerte, kunnskapsrike og travle mennesker. Noen med kronisk litt for mye å gjøre, som sier ja litt ofte, men gjør det med glede allikevel. Hver og én av dem er forskjellige og har ulike produkter og tilbud i sine butikker. Det de har felles, er at medlemmene strekker seg langt for å få kundene fornøyde.

Det har vært tidenes sommer for flere typer virksomheter i Evje og Hornnes. Vi er en sommerdestinasjon få kommuner på samme størrelse kan konkurrere mot. Vi har voksende hyttemarked, vi har økning i etableringer, arbeidsplasser, og mange aktiviteter og arrangementer som skaper verdi, vekst og positive ringvirkninger for mange typer bedrifter, oppsummeres det rundt bordet.

Det er ekstra gledelig, synes vi, at det er tilvekst av medlemmer i EHS som igjen bidrar til at foreningen blir en mer slagkraftig og synlig aktør. Sammen er vi sterkere enn om vi bare skal sitte og styre med vårt eget opplegg og gjøre alt alene.

Regionalt handlesenter i positiv utvikling

Evje er et regionalt handlesenter som er i stadig utvikling. Beliggenheten midt i Agder gjør at vi har gode forutsetninger for å lykkes. Vi i OpplevEvje er jo litt opptatt av at det ikke bare er beliggenheten og geografien som gjør oss unike. All den positive statistikk på handel og besøk i bygda kommer av mer enn bare geografi. Vi har hatt gleden av å bli kjent med mange bedrifter i ulike bransjer, og det er noe med mulighetene og innstillingen til menneskene som bor i hjertet i Agder. Alle virker genuint opptatt av at folk skal trives når de er på Evje. Butikkene gir en service og strekker seg langt ut over hva som egentlig kan forventes av en næringsdrivende. Vi har et moderne sentrum, tilrettelagt for både kjørende, gående og handlende.

Evje Handel og Serviceforening omstiller og gjør klar for høstferie og juleforberedelser

Høysesongen er nå over for de fleste næringsdrivende. Kundegrunnlaget er kraftig redusert, og det gjelder å være kreativ og jobbe for å få kundene til å velge å legge turen til Evje og Hornnes. Det er her det er så viktig at vi står sammen som et lag og spiller hverandre gode. Vi er en sommerdestinasjon, men vi er også et yndet reisemål i helger og andre fridager. Nå er det høstferien som står for tur, og det vil igjen vrimle med mennesker i bygda og butikkene. Det er utrolig moro når hyttene fylles opp og det er det lille ekstra med liv og røre i gatene.

Moro når det er liv og røre på Evje! Foto: Geir Daasvatn

Selv om høsten er i anmarsj, er det flere av bedriftene som er med i julekomiteen til EHS. De har hatt møter og snakket jul i mange måneder allerede. Vi kan melde at det blir «Jul på Evje» i år også. Selv om naboen i sør skryter på seg julegada og skaper et fantastisk miljø med mye aktivitet og moro, har vi her oppe det som ikke kan kjøpes for penger. Vi har atmosfæren og servicen man nesten ikke finner makan til! Vi vet det er mange planer som vi selvsagt vil skrive mye mer om når tiden nærmer seg.

Medlemsmøte

Tirsdag 24. september er det medlemsmøte for foreningens medlemmer klokka 17:15 på Dølen Hotel. Her kommer det nok en oppsummering av året så langt, men ikke minst får vi et innblikk i hva som jobbes med og planlegges for fremtiden. Ingen av oss kan leve på gamle meritter. Så det er veldig gøy å få lov til å være med når de positive næringsdrivende prøver å se inn i glasskulen, for å prøve å påvirke fremtiden med positiv utvikling for sine medlemmer.

Vil du melde din forretning inn i Evje Handel og Serviceforening?

Vil du vite mer om Evje Handel og Serviceforening? Ønsker du å melde inn din bedrift i EHS? Det er Else Haugland, som til daglig er sjefen på Dølen, som har påtatt seg det viktig vervet som leder. Hun kan dere kontakte på else@dolenhotel.no for mer informasjon eller innmelding.

Del "Evje Handel og Serviceforening på offensiven!"