Evje Handel og Serviceforening utvider tilbudet. Fri frakt av varer i hele Setesdal ut april

Det er gledelig å kunne meddele at et enstemmig styre i Handelsstandsforeningen på styremøtet forleden dag vedtok å forlenge perioden med gratis frakt av varer. Dette gjelder for alle som bestiller hos noen av butikkene på evjehandel.no! Nå gjelder det i første omgang ut april. Så vil det bli tatt en ny vurdering når styret igjen samles 4. mai.

Det er gøy å se at Handelsstanden digitaliseres litt, og bygger en plattform for handel. Det er et godt utgangspunkt for fremtidig utvikling av digitale flater. Det er et samarbeid mellom EHS, Evje og Hornnes Sparebank og Evjemoen Næringspark som har resultert i siden. De har kjøpt tjenester av Kyllingstad Design for å få siden på plass. Det rettes også en stor takk til Setesdalsbudet som med sin fleksibilitet og positive innstilling har gjort det mulig å få levering rett hjem på døra.

Du kan nå bestille sykkel fra Intersport, garn fra Garn & Lysstua, eller hele helgehandelen fra Rema 1000. Du ser hele oversikten over bedrifter som er med på evjehandel.no. Det er som sagt ingen kostnad om du vil ha det levert på Moisund eller i Bykle.

Del "Evje Handel og Serviceforening utvider tilbudet. Fri frakt av varer i hele Setesdal ut april"