Evje i 120 !

Det jobbes febrilsk rundt i butikkene på Evje. Det er Handelsstanden, med Unni Abusdal i spissen, som sørger for at alle butikkene har materiell og er klare for den store handlefesten fra torsdag 21. til lørdag 23. februar.

Vi treffer Unni på Europris Evje når hun er rundt med de flotte felles plakatene som skal brukes. De er designet av Kyllingstad Design, og trykket av Setesdalstrykk. Nye tilstelninger gir mer arbeid lokalt, og forhåpentligvis en større verdi enn om det ikke ble gjort noe.

Unni Abusdal og Veronica Versland med de stilfulle plakatene som Cecilie Kyllingstad i Kyllingstad Design har utformet. Foto: Privat


Dette er så utrolig moro! Alle er positive og vi gleder oss veldig til det skal vrimle med mennesker i butikkene, forteller Unni.

Det er ikke vanskelig å skjønne hva hun snakker om. Allerede i helgen var det nær på trafikk-kaos i alle inn- og utkjørsler til Riksvei 9 i Evje og Hornnes. Det er mange som skal på hyttene sine, både i Evje og Hornnes og regionen rundt. Det er på dager som dette vi merker at vi virkelig er knutepunktet i Agder.

Les mer om tidligere omtale av Evje i 120 her

Uforutsette utfordringer

Vi i OpplevEvje hadde egentlig en unik posisjon i det nye opplegget til handelsstanden. Prosjektleder Leif Jørgen Versland er for de fleste kjent som butikksjef på Europris Evje. Han er også den i prosjektet som har størst innsikt i handel og næring i kommunen, og skribenten bak mange av artiklene som omhandler dette. Han er dessuten styremedlem i Evje Handel og Serviceforening, og var én av de to utvalgte til å være med på gjennomføringen av Evje i 120. Vi skulle annonsere, besøke butikkene og virkelig lage mye oppstyr rundt Evje i 120.

Leif Jørgen må ha en liten time-out. Men han kommer snart og sterkt tilbake. Foto: Geir Daasvatn

Det har dessverre ikke gått helt etter planen. Den engasjerte Leif Jørgen ble i slutten av januar slått ut av sykdom. Han er dessverre enda ikke helt frisk, men det ryktes etter vårt siste besøk at han er på bedringens vei. Dette gjør at bemanningen i OpplevEvje og Evje i 120 er halvert, og det gir utslag i hva vi kan klare å rekke over. Leif Jørgen er skuffet og nedfor over at ting ble som det ble. Men som vi har konkludert med i teamet, så er han bare et menneske han også. Det viktigste når man er syk er å jobbe med å bli frisk igjen, og ikke bruke krefter på bekymringer om alt man mener man burde ha gjort.

Bedriftene tar ansvar

Det er slik at rammene rundt Evje i 120 er satt. Det er nå opp til hver enkelt bedrift å lage mest mulig oppstyr rundt opplegget. Det vet vi at mange er i god gang med allerede.


Hos oss blir det i hvert fall tilbud som vil bli husket, smiler Veronica Versland på Europris Evje.

Vi kommer med daglige oppdateringer frem mot torsdagen, om hvem som har hvilke tilbud. Siden vi er tynnslitte på bemanning, vil mye måtte hentes fra bedriftenes egne sider. Så vi anbefaler alle å begynne å markedsføre seg selv og sine tilbud allerede i dag! Det er også mulig å ta en telefon til Geir Daasvatn, hvis dere har noe spesielt dere ønsker å få frem. Han er å treffe på mobil 909 26 724 hele uka.

Vi ønsker alle involverte lykke til med forberedelsene, og gleder oss til å formidle mer av det som skjer frem mot helgen.

Del "Evje i 120 !"