Evje og Hornnes kommune fortsetter å støtte julesatsingen til Evje Handel og Serviceforening

Arkivbilde fra 2019, før koronaen brøt ut og det fremdeles var lov med litt nærkontakt. Foto: Geir Daasvatn

Det jobbes utrettelig i Evje Handel og Serviceforening (EHS) for at det skal skje aktivitet i bygda vår. Denne julen og Evjes flotte julegate er intet unntak. Det er ikke noe som gjør seg selv, og det er alltid noen som står bak og ordner og styrer.

Derfor var det til stor glede for styret i EHS at styreleder Else Haugland sent lørdag kveld kunne dele nyheten om at formannskapet hadde gått inn for å støtte årets julegate med 30.000 kroner, slik at den positive utviklingen kan fortsette. Dette kommer på toppen av de 40.000 kronene som ble innvilget i fjor. Dette samarbeidet er utrolig viktig, og EHS uttrykker stor takknemlighet for kommunens velvilje til å støtte opp om foreningens viktige arbeid.

Arrangementer skaper aktivitet

EHS sitt arbeid er utrolig viktig for å skape lokal handel og aktivitet. Vi har tidligere omtalt alle arrangementene som er gjennomført i 2020. Vil du lese mer om disse kan du se mer her:

Evje i 120

Evjedagene

Heilt vilt på Evje

Nå er det Jul på Evje som er det aktuelle. Vi følger julen tett, og skal lage mange gladsaker om dette både på nettsiden vår  og ikke minst på facebook 

Det er slike arrangementer som er med på å øke stedsattraksjonen og gi Evje og Hornnes et godt omdømme som handelssenter i regionen. Selv om vi ikke er helt objektivet i dette, er vi i OpplevEvje stolte over å kunne formidle slike aktiviteter. Det hjelper ikke så mye å finne på masse aktiviteter om ingen vet om dem.

Saken fortsetter under bildet

Hos Lars Kile blir det garantert julestemning i 2020 også! Foto: Geir Daasvatn

Støtt lokale butikker og bedrifter!

Det har vært et meget krevende år for mange, og betydningen av å handle lokalt har aldri vært viktigere. Det er de lokale butikkene som gjør oss attraktive for besøkende. Det er de lokale butikkene som gir arbeidsplasser og skatteinntekter. Det er de lokale butikkene som er med og sponser lokale arrangementer og aktiviteter. Ikke minst er det de lokale butikkene som er med på å gi arbeidsplasser til våre unge håpefulle som skal ut i arbeidslivet for første gang. Vi kunne ramset opp så mye mer, men summen av hvor viktige de lokale forretningene er kan ikke overdrives! Derfor oppfordrer vi alle sammen til å handle lokalt. Det er slik vi kan fortsatt kan ha den store bredden vi har i vår «lille» bygd.

Nå er det også viktig å minne hverandre på smittevernreglene! Husk god avstand i butikkene, å vaske/sprite hendene ofte og å holde deg hjemme om du er syk.

Vi ønsker alle sammen en trygg og trivelig julehandel på Evje!

Del "Evje og Hornnes kommune fortsetter å støtte julesatsingen til Evje Handel og Serviceforening"