Evje sentrum: Julelysene er tent!

Det var rett og slett litt rørende å se at såpass mange kom til Evje sentrum i kveldinga fredag, i nærmest pøsregn, for å være med da julelysene ble tent.

Veldig mange barn fikk vært med på skattejakt, og sikret seg dermed en fin premie til fredagskvelden.

Ny tradisjon skapt?

Anslagsvis flere hundre fikk med seg tenningen av Julehotellet Dølen. Fra orkesterplass bak Sentrumsbygget. Vår spådom, når vi bare har slitt oss gjennom den leie koronaepidemien, er at tenningen av Julehotellet kommer til å bli en ny, åreviss superbegivenhet i regi av Julehuskongen Kjell Rune Strømstad.

Det nydelig opplyste Dølen Hotel blir en attraksjon i seg selv på Evje i førjulstiden. Foto: Geir Daasvatn

Hele Evje sentrum er nå pent opplyst med julelys, kanskje finere enn noen gang. Butikkene har gjort en kjempejobb! Det var også veldig fint å se at folk viste hensyn og passet på å holde litt avstand til hverandre. Det må vi alle huske også i fortsettelsen, sjøl om det er gøy å treffes. Så blir det trygt og godt å handle på Evje.

Vi vil følge opp julehandelen og det som skjer på Evje så godt vi kan videre, helt fram til trekningen av 10-shoppers på julaften.

Dette var en blaut, men herlig start på «Jul på Evje» i 2020!

Marte (t.v.) og Una Kopperud kom helt fra Farsund og Kristiansand for å være med på åpningshelga for julehandelen på Evje. Så gøy! Foto: Geir Daasvatn

Del "Evje sentrum: Julelysene er tent!"