Komiteen for Evjedagene i 2019. Foto: Geir Daasvatn

Evjedagene 2019

Det jobbes utrettelig i kulissene for at det skal skje noe spennende på Evje. Enten det er handelsstanden, enkeltmennesker eller lag og foreninger, er det ufattelig mange timer med frivillig arbeid som er med og skaper det lokalsamfunnet vi nyter så godt av, og er så glad i. Nå inviterer handelsstanden til folkefest helgen 21. og 22. juni i Evje og Hornnes.

Vi har hatt en prat med den livlige gjengen i Evjedagene-komiteen, som har hatt ansvar for å sy sammen et opplegg disse handledagene.

– Det blir som alltid på handelens dager god stemning i butikken med mange gode tilbud. Dette er noen av de travleste dagene butikkdriverne har, så alle streber etter å vise frem butikken fra sin beste side. Her kommer det handleglade mennesker fra hele regionen, forteller en samstemt gjeng.

– Møtevirksomheten har ikke tatt så mye tid i år. Vi har benyttet oss av sosiale medier for å klargjøre store deler av programmet. Nå er det bare opp til butikkene å gjøre seg klare, forteller Svenn.

Dj Svenn er som vanlig hanket inn for å holde trådene i gjennomføringen, og er også en del av underholdningen. Vi har tidligere fått et omfattende intervju med den omreisende Dj-en. Det kan du lese mer om i vår artikkel om Svenn før Evjedagene i 2018.

Vi vil komme tilbake med mye mer om Evjedagene og den lokale Evjedageneavisen i tiden fremover. Men vi kan allerede nå dele programmet med dere.

Vidar Frøysnes m/band har konsert lørdag. Vidars vakre gjenskapinger av sangene til Kris Kristofferson på nynorsk er verdt et Evjebesøk alene! Foto: Geir Daasvatn

Det nyeste og kanskje noe av det som vil gi en ekstra piff på stemningen er en rodeookse som vil være i sentrum gjennom helgen. Her vil det bli konkurranser og store muligheter for noen dueller mellom kjente personligheter i bygda. Dette er det bare å glede seg til.

Fredag 21. juni

08:30 – 10:00 Frokost ved Evje og Hornnes Sparebank

12:00 Dj Svenn åpner scenen med konkurranser og musikk

13:00 Leker for barn og unge under 12 år utover dagen. Dette foregår ved Evje og Hornnes Sparebank – Gratis is fra Hennig Olsen

14:30 Diktlesning ved Evjes store poet Neri Bygland

15:00 Dj Svenn fortsetter med konkurranser og musikk

17:00 Konsert med Løvlands Alle v/ Tor Egil Vaule Andersen

17:30 Opptreden av Austad Leikaring

Neri er klar til diktlesing! Foto: Geir Daasvatn

Lørdag 22. juni

10:30 Dj Svenn åpner scenen med konkurranser og musikk

12:00 Leker for barn og unge under 12 år utover dagen. Dette foregår ved Evje og Hornnes Sparebank – Gratis is fra Hennig Olsen

13:15 Diktlesning ved Evjes store poet Neri Bygland

13:30 Konsert med Vidar Frøysnes med band – Hallvardson gjer Kris Kristoffersen mm

14:30 Dj Svenn fortsetter med konkurranser og musikk fra scenen

15:00 Innlevering 5-Shoppers

15:15 Trekning av årets heldige shoppere

5-Shoppers hele helgen

5-Shoppers går hele helgen. Det vil si at ALLE som handler for minimum 300 kroner i hver butikk, i 5 butikker i tidsperioden fredag – lørdag blir med i trekningen av utrolig flotte premier. Vi understreker at 5-Shoppers kun gjelder når du handler i en av bedriftene som er medlem i Evje Handel- og Serviceforening.

5-Shoppers-skjemaet kan leveres inn på det siste stedet du handler, så sørger butikkene for at alle er levert inn før trekningen. Ellers kan det også leveres på scenen til Svenn. Alle oppfordres til å være tilstede på trekningen, slik at det blir show og moro rundt dette. Selve trekningen foregår ved scenen lørdag klokken 15.15.

1. Premie bankkort med 10.000 kroner
2. Premie bankkort med 5.000 kroner
3. Premie bankkort med 1.000 kroner

Det blir liv og røre under Evjedagene! Foto: Geir Daasvatn
Del "Evjedagene 2019"