Evjedagene: 5-shoppers!

Det er ikke Handelens dager på Evje uten en spesiell vri og litt premier!

Evjedagene er utvidet fra onsdag 16. til og med søndag 20. juni. Det er hensiktsmessig å spre handelen ut over flere dager av smittevernhensyn, og så er det jo ekstra gøy at det er sykkel-NM i bygda.

5-shoppers 

Førstepremien er på hele 5.000 kroner. Det er også ca 35 gavekort fra de ulike medlemsbutikkene i Evje Handel og Serviceforening som ligger i potten for de som er med i trekningen.

For å delta i 5-shoppers, gjelder det å få 5 stempler hos EHS sine butikker/medlemsbedrifter i løpet av Evjedagene: Onsdag 16. juni til og med søndag 20. juni. Du må handle for minst 300 kroner i 5 forskjellige butikker. Hver handel over dette beløpet gir deg ett stempel i folderen. Når folderen er utfylt med minimum 5 stempler, kan du levere den i butikken hvor du fikk det siste stempelet. Det blir trukket flere vinnere, og alle vil bli kontaktet. Husk å fylle inn navn, bosted og telefonnummer.

Takk for at du handler lokalt! Det er viktig for bygda vår.

16.- 20. JUNI ÅPNINGSTIDER:

ONSDAG 9-18 / TORSDAG 9-20/ FREDAG 9-18 / LØRDAG 9-16 / SØNDAG 14-18

Vi gjør oppmerksom på at åpningstider kan variere ut fra kjedetilhørighet o.l. Det er også noen få unntak blant butikkene som ikke har anledning til å ha søndagsåpent. Følg med på butikkenes egne Facebooksider.

Del "Evjedagene: 5-shoppers!"