Evjedagene samler mange mennesker i Evje sentrum. Foto: Geir Daasvatn

Evjedagene fredag 29. og lørdag 30. juni!

Fredag 29. og lørdag 30. juni er det klart for Evjedagene – Handelens dager på Evje!

Under Evjedagene viser butikkene seg fra sin beste side og bugner av gode tilbud! Handelstandsforeningen setter sammen et bra underholdningsprogram. I sentrum yrer det av folkeliv; en god blanding av turister, tilreisende og lokale mennesker, som sammen lager liv og røre! Mange trekker til Evje fra nabobygdene for å gjøre gode kjøp, og for å ha det litt sosialt. Her kan du treffe på gamle kjente! Kanskje det blir anledning til å slå av en prat med noen du ikke har snakket med på en stund?

Ønsker du en oppføring i vårt butikkregister før Evjedagene?

Saken fortsetter under bildet

Fra Evjedagene 17. juni 2016. Signe Dåsvand og Jon Morten Hornnes. Foto: Geir Daasvatn

Evjedagene og Sørlandets Countryfestival på samme tid

Sørlandets Countryfestival arrangeres på Evjemoen onsdag 27. til lørdag 30. juni. Flere tusen mennesker er innom festivalen. Helga 29.-30. juni blir det et enormt folkeliv og kjempestemning på Evje!

Saken fortsetter under bildet

Evje sentrum syder av folkeliv når det er svære arrangementer. Foto: Geir Daasvatn

Kent leder Evje Handel- og Serviceforening

Evje Handel- og Serviceforening er ansvarlig for Evjedagene hvert år. Leder for foreningen i 2018 er Kent Winther (under). Kent driver det populære gatekjøkkenet Bua litt nord i sentrum. Den gamle kiosken hans måtte flyttes da sentrumsgata ble bygd om til miljøgate for et par år siden. Den gav Kent til hoppentusiastene i Otra IL, som bruker den i Trollbakken hoppanlegg. Det var en fin gest og gave som idrettslaget satte stor pris på. I den splitter nye Bua har bedriften utviklet seg videre i veldig positiv retning.

Vi har ikke fått snakket med Kent om Evjedagene ennå. Programmet er ikke klart. Det kommer vi masse tilbake til når den store begivenheten nærmer seg. Men HADDE vi truffet på ham, er vi temmelig sikre på at han hadde sagt:

– Velkommen til folkefest på Evje 29. og 30. juni!

Kent Winther driver det populære gatekjøkkenet Bua i Evje sentrum. Foto: Geir Daasvatn

 

Del "Evjedagene fredag 29. og lørdag 30. juni!"