Unni og Leif Jørgen er topp motiverte, men resultatene kan bli enda bedre om alle er med! Foto: Geir Daasvatn

Evjedagene og handelsfest 18. – 21. juni!

Det blir Evjedagene og handelsfest på Evje 18. – 21. juni. Vi har hatt en lynrask prat med de utvalgte i  Evjedagene-komitéen, som har hatt ansvar for å sy sammen et opplegg for disse handledagene.
Unni på Stylt er ansvarlig for Evjedagene 2020 sammen med Leif Jørgen Versland. Foto: Geir Daasvatn

Det var på årsmøtet i Evje Handel og Serviceforening forleden dag det ble vedtatt å gjennomføre Evjedagene også i år. Unni Abusdal og Leif Jørgen Versland har fått hovedansvaret for gjennomføringen. Den vil naturlig nok bli noe annerledes enn hva vi er kjent med fra tidligere. Situasjonen i landet, og rådene som er for forebygging av koronasmitte, begrenser noe av aktiviteten. Men det blir en ekstra lang handelsfest for de som er ute etter å gjøre gode kjøp! Den trivelige Evjeatmosfæren er selvsagt på plass, og butikkene er klare for innsats.

– Det blir ingen offisielle konserter, og den tradisjonsrike frokosten ved Evje og Hornnes Sparebank kan dessverre heller ikke gjennomføres. Men vi kan love elleville handelsdager fra torsdag til søndag, forteller Unni like sprudlende blid som alltid.

Det er altså bestemt at Evjedagene skal starte allerede torsdag 18. juni. Det blir også søndagsåpent 21. juni hos medlemsbedriftene. Det er som alltid noen som vil ha åpent lengre noen dager, eller ha stengt søndagen på grunn av føringer fra kjeder og bransjer. For eksempel ser ikke banken for seg at de holder søndagsåpent. Det er handel som er i fokus!

Åpningstidene denne helgen

Torsdag 9-18

Fredag 9-18

Lørdag 9-16

Søndag 14-18

Leif Jørgen utgjør Evjedagene-komitéen i 2020 sammen med Unni Abusdal. Foto: Geir Daasvatn

– Vi forlenger Evjedagene med torsdag og søndag for å kunne spre handelen ut over flere dager. Det blir som alltid på Handelens dager god stemning i butikkene, med mange knallgode tilbud. Dette er noen av de travleste dagene butikkdriverne har i løpet av året. Så alle streber etter å vise frem butikken sin fra den aller beste side. Her vil det komme handleglade mennesker og turister fra mange deler av landet. Derfor kan det være fornuftig å ha flere dager, slik at ikke alle trenger være i sentrum på én gang. Spredning over flere dager er også for at butikkene skal klare å håndtere smittevernhensynet som vi fremdeles må ha stort fokus på, forteller Leif Jørgen.

Det er fortsatt mye spennende som jobbes med i kulissene før handelsfesten på Evje. Vi kan ikke røpe så mye enda, fordi alle detaljer ikke er på plass. Men vi har troen på at det blir en kanonhelg på Evje!

Nettsiden til Evje Handel og Serviceforening

Facebooksiden til Evje Handel og Serviceforening

Komitéen for Evjedagene i 2019. F.v. Gunn Emma Kjetså på Randi Salong, DJ Svenn Madsen, Leif Jørgen Versland på Frisk og Jørgen Lien på Intersport Evje. Foto: Geir Daasvatn
Del "Evjedagene og handelsfest 18. – 21. juni!"