Evjemagasinet i støpeskjeen

Vi har brått kastet oss ut i et nytt eventyr! Vi vil lage et Evjemagasin i forbindelse med Landsskytterstevnet 2019.

Vi var så heldige å få lov til å overvære et møte i Evje Handel og Serviceforening sist uke. Her var lederen for Landsskytterstevnet, Leif Fjerdingstad, og orienterte litt om hva som skjer på Evje under stevnet. Det er mye knallhard jobbing som ligger til grunn for dette enorme arrangementet. Det er ventet å dra over 20.000 mennesker til bygda, og mangedoble kundegrunnlaget for dem som driver med handel og aktiviteter på Evje, i Setesdal og i indre Agder. Mange skal være her i mange dager, og vil helt sikkert lete etter litt mer å gjøre enn å sitte på campingen eller være på stevneområdet. Det er vel bare hvert 10. år det er så mye folk samlet i Evje og Hornnes på ei gang.

Konsentrasjonen på topp under Myrkongestevnet 6. april 2019. Onsdag 7. august kl. 19.30 blir det minst like spennende, når Kongelaget legger seg ned på standplass ute på Evjemoen. Foto: Geir Daasvatn

LS-2019 har valgt digitale løsninger

Landsskytterstevnet har valgt å bruke sine ressurser på digitale løsninger. Primært er dette fordi kostnadene med å lage en avis er ganske omfattende, og kommer på godt over 100.000 kroner.

Vi i OpplevEvje har etter ønske fra flere næringsdrivende gjort de nødvendige avklaringer med tanke på å gi ut et eget magasin til Landsskytterstevnet 2.- 9. august. Vi vil sette sammen et slikt magasin på rundt 50-60 sider eller noe mer. Vi regner med at rundt halvparten av sidene kan være redaksjonelt stoff, mens den andre halvparten må være annonser for at ikke prosjektet helt skal knekke ryggen økonomisk. Opplaget vil bli rundt 10.000 eksemplarer, eller kanskje noe mer om kostnadene blir dekt inn. Trykkingen vil bli gjennomført lokalt hos det tradisjonsrike trykkeriet Setesdalstrykk. Du kan lese mer om Setesdaltrykk i vår bedriftsoversikt. Cecilie Kyllingstad i Kyllingstad Design hjelper oss med den grafiske profilen.

Hva skal så magasinet inneholde?

Det er selvsagt at Landsskytterstevnet er viktig i dette arbeidet. Det er primært de besøkende i bygda, turister og de som er her for Landsskytterstevnet vi retter oss mot. Program, skytetider, underholdning og så videre vil være representert i magasinet. Ellers vil innholdet likne mye på det som alt er å finne på OpplevEvje.no. Altså ulikt stoff fra lokalmiljøet som forteller om hva som skjer og mulighetene som finnes i bygda.

Vi tror magasinet vil være en sjeldent god anledning for markedsføring av Evje og Hornnes som hjertet i Agder og ikke minst regionen rundt. Du kan oppleve mye spennende med utgangspunkt i Evje!

Rimelige annonsepriser

Vi ønsker at flest mulig som har lyst, også mindre virksomheter og butikker, skal ha mulighet til å annonsere i bladet. Vi har derfor lagt oss langt under markedspris og satt disse sideprisene:

1/1 = 5.000 kr

1/2 = 3.000 kr

1/4 = 2.000 kr

Alle prisene er eks. mva.

Sammen er vi sterkere!

Det kommer masse folk til Evje i august! Bildet er fra hovedarenaen på Evjemoen i 2009. Foto: Geir Daasvatn

Vi gleder oss utrolig mye til å presentere Evje og Hornnes, Landsskytterstevnet 2019, Setesdal og indre Agder på en så fin måte som vi bare kan klare. Vi håper mange lokale og regionale bedrifter og butikker har lyst til å være med oss i forsøket. Det er store kostnader knyttet til antall sider og opplag, grafisk design og andre nødvendige tiltak for å kunne produsere et magasin. Vi er nødt til å gjøre noen tøffe prioriteringer med hensyn til hvilke redaksjonelle stykker vi setter inn. Vi har ingen solid økonomi å støtte oss til, snarere tvertimot, og det er bare sammen at vi kan hjelpe hverandre med å få dette til. Vi lager avisen – og ei bra avis tror vi – og annonseinntektene må dekke produksjonskostnadene. Slik kan vi enkelt si det.

Er dette interessant for din bedrift? Send oss en E-post, kontakt oss på Facebook eller ring oss.

SAMMEN ER VI STERKERE!

Del "Evjemagasinet i støpeskjeen"