Fargerike Evje: Ny hobbyavdeling og travelt!

Det er spesielle dager. Men sakte men sikkert ser vi at det største sjokket begynner å legge seg, og vi omstiller oss – dette skal vi klare! Vi var tidligere denne uka en tur innom Fargerike Evje. En butikk de med barn hjemme har brukt flittig den siste tiden.

Leif Jørgen styrer rett mot den nye hobbyavdelingen. Den nye avdelingen er med på å gjøre «hjemmedagene» litt spennende, og barna får gleden av å få være kreative, lekne og oppfinnsomme.

Vi må innrømme at vi er ganske overrasket over trafikken. De smørblide damene på Fargerike kan bekrefte at de har hatt ganske så travle dager etter at koronakrisen og restriksjoner i hopetall skylte inn over oss.

– Vi er bare én på jobb, og så jobber vi tre dager hver i uka. På den måte forebygger vi mot at begge blir liggende og vi må låse døra, forteller Olaug Liestøl oss mellom kundene, etterfulgt av en sprudlende latter som smitter og som er god å høre i disse dager. Vi kan jo ikke bare legge oss ned heller!

Nadia Qvam Nilsen (bildet øverst) kan fortelle oss via digital kommunikasjon:

– Vi har jobbet og stått på for å gjøre butikken klar for vår, og alt som hører med. Det har jo klaffet ganske greit med fint vær og mange som er hjemme. Så det har gått mye tid til klargjøring av uteområdet.

Det gleder oss veldig å se det går bra; damene jobber hele tiden for å gjøre butikken klar for vår og sommer. Samtidig som de stadig må bestille inn varer til den godt besøkte hobbyavdelingen.

Lykke til videre, jenter!

Del "Fargerike Evje: Ny hobbyavdeling og travelt!"