100 % klare og vel så det for gøye Evjedager! Foto: Privat

Fargerike Evje: Supersalg, trollmann på gulv og litt vemod!

Nå har vi vært så heldige å komme oss på besøk til de fargerike flotte damene som jobber på Fargerike Evje. Her er humøret som alltid på topp, og det er bånn gass når vi er innom.

Nadia driver og priser ned enkeltprodukter i stor stil.

– Dette er varer vi nå vil bli kvitt. Så her skamprises det slik at vi får det ut. Du kan faktisk gjøre kjøp til 50 kroner på ting som før nesten har kostet 1000 kroner. Så det er jo litt gøy for kundene.

Det er veldig mye tilbud i butikken. Det bugner av salgsplakater fra 20 %, 30%, 50%, 50 kr, 100 kroner og rabatter i alle retninger. Så vi klarer nok ikke helt å rettferdiggjøre alle innspill vi har fått denne gangen. Men noen viktige punkter har vi fått med oss på vårt lille besøk.

20 % på alt i Panduro-avdelingen

Nadia hadde såvidt tid til et par ord! Arkivfoto: Geir Daasvatn

For oss som har barn i hus kan det det være verdt å nevne at Fargerike under Evjedagene kjører 20% rabatt på hele Panduro-avdelingen. Her er det mye moro både for store og små kreative sjeler.

Det er litt hektisk, men vi våger oss til å spørre om det er flere tilbud de ønsker å fremheve.

– Dere kan ta med at det er tilbud på eksteriør- og interiørmaling, laminat, diverse interiørvarer, voksduker, gardiner, salongtepper. Ja, det føles som hele butikken er på tilbud egentlig, ler Nadia. 

– Vi har også tilbud på Tjæralin. Her er det minus 200 kroner pr. spann. Det er et helt supert produkt og brukes til hus, men spesielt hytter. Baron Polar 10 liter koster nå kun 899,- og er en vannbasert maling. Dette er også et veldig bra produkt til en veldig god pris. 

Trollmann på gulv fredag

Vi konkluderer ganske kjapt med at alle bør ta seg en tur innom Fargerike Evje for å sjekke ut tilbudene. For her bugner det virkelig av gode kjøp. Fredag får de besøk av det de kaller «en supermann på gulv». Det er en leverandør som kan svare på det aller meste innen gulv. Så vurderer du nytt gulv, kan fredag være en god dag å besøke butikken.

Vi begynner å nærme oss slutten på våre butikkbesøk. Det kommer et par gladsaker til de neste dagene, men så er det slutt for denne gangen. Det er på vegne av Evje Handel og Serviceforening (EHS) vi har tatt runden til de som har hatt lyst eller kapasitet til å ta imot et lite besøk av oss. Mange kjenner vi selvsagt godt fra vår egen virksomhet. Men vi kjente litt ekstra på at besøket hos damene på Fargerike Evje var noe spesielt.

Eget forhold til jentene på Fargerike

De har vært de første til å si ja til alle påfunn vi i OpplevEvje har gjort de siste årene. Uansett om det har vært oppføring i bedriftsoversikten vår, ting gjennom EHS, annonsering, låne utstyr, be om råd og så mye mer. Dette setter vi umåtelig stor pris på.  Ikke minst var vi gode naboer sommeren 2019 da vi rigget Infosenteret i sentrum. Det var også da vi bygget den etter hvert ganske så godt kjente Evjestolen, med god hjelp av dem. Men det triveligste var å vinke over gata når de kom smilende for å åpne den flotte butikken sin.  Vi har satt veldig stor pris på samarbeidet som har vært.

Så konkluderer vi med at utvalget er bra, tilbudene er mange, men menneskene er helt unike!

Facebooksiden til Fargerike Evje

Del "Fargerike Evje: Supersalg, trollmann på gulv og litt vemod!"